promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magasságos egek: újra együtt a Vissza a jövőbe két sztárja, így néz ki 37 év elteltével Michael J. Fox és Christopher Lloyd
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon megható volt a Vissza a jövőbe sztárjainak találkozása.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország egyik kedvenc filmje az 1985-ben bemutatott Vissza a jövőbe, amiben Marty McFly (Michael J. Fox) Doki (Christopher Lloyd) időgépével visszakerül a múltba, ahol véletlenül elszúrja a szülei nagy találkozását, így veszélybe kerül az élete, ezért muszáj valahogy elintéznie a saját érdekében, hogy egymásba szeressenek – csupán az a bökkenő, hogy az anyukája (Lea Thompson) tiniként a tudtán kívül belehabarodik a saját fiába – így néz ki amúgy most a színésznő:

A Vissza a jövőbe igazi örökérvényű darab, amit 37 évvel a bemutatója után is ugyanolyan csodálattal és lelkesedéssel néznek az emberek, mint annak idején. Nem hiába lett ez a film egy igazi popkulturális mérföldkő, ami igazi szupersztárt csinált a két főszereplőből. Michael J. Fox már 61 éves, Christopher Lloyd pedig már 83 is elmúlt, de úgy tűnik, hogy még mindig remek formában vannak.

Nemrég megrendezésre került New Yorkban a Comic Con, ahol volt egy Vissza a jövőbe panel is, aminek nem mások voltak a vendégei, mint Michael J. Fox és Christopher Lloyd, akik hosszú évek után ismét egy színpadon álltak, a találkozásuk megható pillanata pedig több rajongónak is könnyeket csalt a szemébe a kommentek alapján – nem meglepő, hiszen valóban nagyon érzelmes volt a színészek reakciója.

A Parkinson-kórtól szenvedő Michael J. Fox magához ölelte a már öregesen mozgó Christopher Lloydot, aki természetesen viszonozta a barátja közeledését, így mindenki láthatta, hogy Marty McFly és Doki még mindig jó kapcsolatot ápolnak, hiszen örök barátság az övék.

Itt lehet megtekinteni, hogy néz ki a Vissza a jövőbe két sztárja 37 év elteltével:

Itt pedig videón a találkozásuk megható pillanata:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás