promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vicc az egész honvédség? Katonáink reagáltak a magyarok beszólásaira
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hülye díszpintyeknek nevezték a honvédség katonáit, most ők reagáltak a honfitársak beszólásaira.

Ha valami elmondható a magyar népről, akkor az, hogy mindenhez is ért; legalábbis ezt gondolják magukról. Ha valamiben kiemelkedően jók vagyunk, az mások kritizálása és fikázása a közösségi médiában, sokszor látni olyat a kommentszekciókban, hogy egyesek orvosi vagy tudományos kérdésekben osztják azt észt, mintha legalábbis jobban értenének hozzá, mint az, akinek ez a szakmája. De nem csak ilyen téren okoskodnak a fotelforradalmárok, hanem filmekkel és egyéb kulturális kérdésekben, akár sporttal kapcsolatos témákban, vagy egyszerűen csak a hétköznapokat illetően.

Ezek a bizonyos fotelforradalmárok nagyon bátornak és keménynek hiszik magukat azáltal, hogy az otthon kényelméből osztják az észt, fikáznak mindent és mindenkit - sokszor arc nélkül -, de hát ebből is látszik, hogy egyeseknek milyen sok a szabadidejük, és mennyire nem tudnak magukkal mit kezdeni az életükben.

Ha hiszitek, ha nem, vannak bőven, akik még a honvédség katonáinak is oda mernek szólni kommenteken keresztül, de ezek a kanapéhuszárok az életben sokszor magukért sem mernek kiállni vagy hangot emelni, nemhogy másokat, főleg egy katonát lehordani.

A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság a Facebook-oldalára töltött fel egy videót, amiben katonák reagáltak különböző beszólásokra, amiket a fotelforradalmároktól kapnak.

„Vicc az egész. Gyerekek 155 cm magas, 45 kg-os. Egy igazi ember nincs köztük. Na meg a lányok ki a legszebb. Nagy köröm, kifestett arc, hosszú haj”

- olvasta fel a honvédség tizedese, aki sokkal több, mint 45 kg, és 192 cm magas.

Aztán jött egy katonahölgy; ő egy olyan kommentet olvasott fel, amiben azt írták, hogy a honvédségbe nem mennek a lányos fiúk, inkább a tökös lányok. Ezek után jött egy komment, amiben arról érdeklődnek, hogy a honvédségnél tényleg úgy bánnak-e a katonákkal, mint a kutyákkal sem; nem veszik őket emberszámba, és megalázzák őket. Ezután jöttek a szidalmazó beszólások, amikben díszpintyeknek, hülyéknek, önjáró konzervdobozoknak nevezik a katonákat.

Ezekre mind reagáltak a katonák, de hogy mit, az az alábbi videóból kiderül:

Hajuk is milyen már... Fotel-Komment szekció 1. (bemelegítő) rész.

Posted by MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság on Tuesday, April 30, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás