promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aurélio már vágja a centit, de nem tudja mikor szabadulhat a házi őrizetből, a követői segítségét kérte
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aurélió népes követőtábora segítségére szorul. 

Caversaccio Aurélio Onorato, ismertebb nevén VV Aurélió 2014-ben nyerte meg a Való Világ és vele együtt a milliós fődíjat. A nagyszájú, olasz csődör már a műsor folyamán is csinált extravagáns dolgokat, de a hatodik évad megnyerése után sem állt le. Szerepelt a Celeb vagyok ments ki innen-ben, ezt követően pedig a kézösségi média oldalait is szépen felépítette.

2019-ben azonban elég nagy zűrbe keveredett, aminek következményeképp elítélték 2021-ben. Az eset úgy kezdődött, hogy 2017 őszén Aurélio berúgott és elaludt egy bárban, amit az egyik ismerőse ki is használt, és kilopott 130 ezer forintot Aurélio kabátjából. Másnap a VV6 győztese Dusnokra ment 2 barátjával, mivel tudomására jutott, hogy az őt megkárosító férfi ott tartózkodik. Meg is találták és veréssel rávették arra, hogy bevallja, hogy hol van Aurélió pénze. Mivel a férfi azt állította, hogy a pénzt a nagyszüleinél rejtette el, így Aurélióék a kocsijukba tuszkolták és azt mondták neki, hogy csak akkor engedik el, ha valóban meg lesz a pénz, ahol ígérte. Ez pedig emberrablásnak minősül, és 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Aurélió végül csak 4 évet kapott,

és ebbe beleszámított a kábítószerbirtoklás is, mint súlyosbító tényező. Aurélio 2022 február közepén vonult be a börtönbe, és szinte napra pontosan 2 évvel később, 2024 február 17-én szabadult, és kint az időközben megszülető kislány, valamint édesanyja várta fejedelmi lakomával. Aurélió azóta visszatért a közösségi médiába is, és napi szinten oszt meg magáról sztorikat, melyek a jelenleg is tartó házi őrizet miatt igen limitáltak, de ő igyekszik kihozni ezekből is a maximumot.

Nemrég egy 24 óráig elérhető Instagram sztoriban azt latolgatta, hogy vajon 22 vagy 24 nap van hátra a házi őrizetéből, és ennek kiszámítására a követőitől kért segítséget.

“Május 26-án szabadulok a házi őrizetből, ma május másodika van, de a mai napot miért számoljam, amikor abban már benne vagyok? A 26-a reggelt pedig már nem számolom. Hogy kell számolni, hogy a helyes?”

- szegezte a kérdést követőinek Aurélio. Az eredmény végül döntetlen lett, ki így, ki úgy számítaná a hátralévő időt. Az egykori villalakó börtönbéli tapasztalatait Hajdú Péter interjújában hallgathatod meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás