promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas dolog történt Aurelióval a börtönben? Az egyik celeb retteg attól, hogy baj van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo reméli, hogy Aurelio nem csinált semmi butaságot a börtönben.

Bőven van olyan híresség Magyarországon, aki már ült börtönben, vagy éppen most tölti a büntetését. Köztük van például Lagzi Lajcsi, aki állítólag nagyon rosszul viseli a bent létet, de Aureliónak is felelnie kell a tetteiért, amiket a múltban elkövetett.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé, és az ügy már 2017 óta húzódott. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla.

Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie, bár ha elkerüli a bajt, akkor jó magaviselet miatt hamarabb szabadulhat. A celeb már az elején elmondta, hogy jól fog viselkedni, de ha nagyon muszáj, akkor meg tudja védeni magát odabent.

A Való Világ egykori nyertesének az ügyvédje anno elmondta, hogy Aurelio tökéletesen beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe. Anno cáfolták azokat a híreszteléseket is, hogy a hírességgel kivételeznének odabent, és ezért a rabtársai szúrós szemmel néznek rá.

Közben persze változhatott ez a helyzet, és Pumped Gabo nagyon aggódik is a barátja miatt. Gabo személyesen is meg akarta látogatni Aureliót, de lekéste a megbeszélt időpontot. A volt villalakó azóta levelet sem küldött, és nem is hívta fel a celebet.

„Biztosan megharagudott rám, amit teljes mértékben meg is értek, de egyszerűen összeesküdtek ellenem a dolgok. Tudom, mennyire várta, hogy találkozzunk, tudom, milyen sok erőt merített volna belőle. Most meg én várok, neki kell lépnie, neki kell új időpontot kérnie. De azóta semmi hírem felőle, még gyermeke édesanyjával sem üzent. Bízom benne, hogy megbocsájt nekem, hogy összeszedi magát és nem csinál semmi butaságot”

- nyilatkozta a Borsnak Pumped Gabo, aki azért aggódik nagyon, mert egy hónapja semmit nem tud a barátjáról. Igazán mardossa a bűntudat, mivel baromnak nevezte magát a történtek miatt.

Nagy kérdés, hogy Aurelióval valami rossz dolog történt a börtönben, vagy tényleg annyira mérges Pumped Gabóra, hogy még beszélni sem hajlandó vele. Közben utóbbinak meg kell tanulnia, hogy milyen szigorú szabályok vannak a börtönben, így nem késhet le egy ilyen fontos látogatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás