promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi elkerüli VV Aurelio sorsát, de a névrokona mellé ültethetik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lajcsi egy másik Galambos Lajossal együtt kerülhet a lassan már bulvárbörtönnek nevezhető helyre.

Egyre inkább tűnik közismert intézetnek a kecskeméti vármegyei börtön, amelyben már több ismert közszereplő is raboskodott, vagy akár még lakik ott jelenleg is. Tavaly az év egyik legnagyobb bulvár-szenzációját jelentette, hogy a Való Világ egykori győztese és későbbi műsorvezetője, Aurelio letöltendő börtönbüntetést kapott egy emberrablási ügyből kifolyólag. Ráadásul a hírek szerint ehhez még korábbi csalafintaságai miatt hozzá csaptak még egy keveset „ajándékba”.

Aurelio Caversaccio a szabadságvesztése előtt a pletykák szerint próbálkozott gyereknemzéssel, halasztással, de még trükkös bevonulással is. Sőt, a reality-sztár még abból is pénzt akart csinálni, hogy börtönbe megy. Párezer forintért élő közvetítést biztosított a rajongóknak és érdeklődőknek az utolsó szabad perceiből. Állítólag nem sikerült hatalmas összeget kalapoznia. További csavar volt, hogy a kijelölttel ellentétben Aurelio Kecskemétre vonult be önkényesen, gondolván, hogy ott jobb sora lehet. Ám ott már várták a renitens fiatalt, akit azon nyomban át is vittek a Budapesti Fegyházba. Hősünk azóta is ott lakik, és a hírek szerint a büntetés-végrehajtás egyik cégénél helyezkedett el dolgozóként.

Lajcsit azonban tárt karokkal várják a kecskeméti intézetben, ahol valóban van már egy névrokona.

Ő dr. Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori első embere, akit korrupció miatt ítéltek el. Az ex-rendőr tavaly óta tartózkodik a börtönben, és leghamarabb 2025-2026 környékén engedhetik csak szabadon. Jó esély van rá, hogy az idős férfi mellett nyerjen elhelyezést a sváb mulatóskirály, Lagzi Lajcsi is.

A trombitaművész ugyanis aligha lesz dolgozó fogvatartott, lévén több egészségügyi probléma hátráltatja. Sőt, korábbi értesülés szerint romlott egészségi állapota miatt még halasztási kérelmet is beadtak a jogi képviselőivel.

Galambos Lajosnak a várakozások szerint szerdán kell Kecskeméten megjelennie. Addig azonban a Blikk híre szerint a kíváncsiskodókkal kell megküzdenie, akik még a birtokháborítástól sem riadnak vissza. Ellenük még egy biztonsági céget is felfogadott, a kevés szabad ideje és magánélete védelmére.   

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás