promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi magányos lehet a börtönben, a romló állapota csak egy segélykiáltás?
Borítókép:  YouTube - Partizán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a cikkek érdekelték az olvasóinkat a legjobban ezen a héten.

Abszolút tartja magát az állítás, hogy az élő műsorok bája az, hogy bármikor bármi elromolhat. Sőt! Néha a nézők is azt várják, hogy történjen valami baki, mert ha túl steril a műsor, felmeról a gyanű, hogy nem is élő! A hibák és a bakik ugyanis általában velejárói az élő műsoroknak, persze nagyon sokszor még a háttérben sikerül ezeket orvosolni, de nem mindig, sőt, nagyon sok esetben olyan hirtelen történnek a dolgok, hogy lehetetlen még reagálni is a történésekre. Ilyen volt ez a pillanat is, amire a héten a legtöbb olvasónk volt kíváncsi!

A Pepco itthon is nagyon közkedvelt, árérték arányban is megfelelő termékeket kínáló üzletlánc. Éppen ezért a vásárlók nem örülnek, ha átejtve érzik magukat. Mint minden üzletláncnál, itt is folyamatosan vannak kedvezmények, leárazások, de előfordul - nem is ritkán -, hogy egy-egy terméket pont, hogy drágábban adnak el a vásárlóknak, mint előtte. A Promotions olvasója küldött nekünk levelet, és erre is nagyon sokan voltak kíváncsiak. Itt olvashatja el, aki még nem találkozott vele: 

Olyan sok érdekes magyar dolog található az interneten! Ezek egy részéről még a magyarok sem tudnak, pedig hihetetlen érdeklődésre tarthatna itthon is számot egy-egy poszt, amit külföldi oldalakon látunk. És milyen vicces lehet az, amikor magyar nyelvtörőt ismerhet meg a világ, egy olyan magyar nyelvtörőt, amelyet itthon is kevesen ismernek, és még kevesebben tudnak kimondani pontosan. Íme a kiírás:

Olyan hírek kezdtek el terjedni a sajtóban, miszerint a három és fél éves börtönbüntetését tavasszal megkezdő Galambos Lajos állapota már olyan súlyos, hogy egyedül még járni sem képes. A népszerű mulatós sztár korábban sem mutatott jeleket mozgásszervi problémákról, mindenki csak rejtélyes és gyógyíthatatlan légzőszervi betegségeiről tudott. Az énektudása miatt állítólagosan kialakult problémáiról már évekkel ezelőtt beszélt, mivel azt állította, hogy kisgyermekkora óta intenzív énektanulás miatt alakultak ki ezek a problémák. Ebben a cikkben azt próbáltuk kideríteni, mennyi igaz ebből a hallomásokból:

Brad Pitt neve mindenre garancia. A színész csak kiváló alkotásokban szerepel és jó ízléssel választja ki a legkitűnőbb forgatókönyveket. Mióta a külföldi produkcióknak is jobban megéri Magyarországon forgatni a kedvezőbb adózási formák miatt, A-listás színészekből Budapesten sincs hiány. Alkalmanként az is előfordul, hogy egy-egy magyar szót is elmondanak, és ilyen persze sosem csalódunk. A toplista ötödik helyén maga Brad Pitt szerepel magyar nyelvhelyességi teljesítményével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás