promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ilyen lehúzások mennek a Pepconál” - egy vásárló leplezte le az üzletláncot
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy dühös vásárló beszámolója a Pepco átcímkézős módszeréről.

A Pepco nemcsak Magyarországon örvend óriási népszerűségnek, és ez nem véletlen, hiszen minőségi termékeket árulnak hihetetlenül kedvező áron. Hazánkban már külön vásárlási trend lett a Pepco-ba járás, ugyanis azok, akik rendszeresen vásárolnak az üzleteikben, egymás között azt mondják, hogy

elmegyek pepcózni.

Természetesen, mint minden üzletláncnál, itt is folyamatosan vannak kedvezmények, leárazások, de előfordul - nem is ritkán -, hogy egy-egy terméket pont, hogy drágábban adnak el a vásárlóknak, mint előtte. A Promotions olvasója csütörtök délelőtt vásárolt a kapuvári Pepco-ban, ott találkozott olyan termékekkel, amiknek az ára jelentősen megugrott az eddigiekhez képest. Olvasónk a konyhai eszközöknél nézelődött, mikor észrevette, hogy az egyik serpenyőn átcímkézett ár van. Amint levette a polcról, a mögötte lévőről - ugyanolyan típusú és méretű serpenyőről - már hiányzott az új ár, és ki sem volt fekete filccel satírozva az eredeti ár, így aztán szemügyre tudta venni, milyen irányban és mekkora mértékben változott.

A serpenyő eredeti ára 3900 forint volt, de az új címkéken már 4500 forint szerepelt.

Készített is fotót a két serpenyő áráról, és jól látható a képen, hogy valóban ugyanarról a típusról van szó. Olvasónk az alábbi sorokkal együtt küldte el a képet:

„Most akkor megmutatom, ilyen lehúzások mennek a Pepconál. Régi ár gondosan kisatírozva, új címke rajta, de a dolgozóknak sikerült félmunkát végezniük. Ha mindegyikre került volna matrica, talán fel sem tűnik az egész, de örülök, hogy így történt, mert legalább mindenki láthatja, miféle mókolások vannak az üzletekben...nem, nem csak a Pepcoban”


(Olvasói fotó)

Szerkesztőségünk megkereste a Pepco Ügyfélszolgálatát, és megkérdeztük tőlük, hogy mi áll ennek a bizonyos serpenyőnek a drágulása mögött. Kérdésünkre ugyan pontos választ nem kaptunk, de az Ügyfélszolgálat tájékoztatott minket arról, hogy a termékeik folyamatos árváltozásokon mennek keresztül.

„Ennek következtében a címkéken is próbáljuk minél hamarabb az árakat módosítani. A képen szereplő átcímkézés helyénvaló, és a termék az új áron kerül értékesítésre”

- írták.

Ezek után újfent megkérdeztük, hogy mivel magyarázzák a serpenyőnél tapasztalt áremelést, illetve arra is kíváncsiak voltunk, hogy a többi, azonos márkához tartozó, de méretében eltérő serpenyőnél miért nem változtak az árak, de erre már nem kaptunk választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás