promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Lajcsi rabtársa, színjáték a mulatós mozgásképtelensége?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bennfentes információk szerint Lagzi Lajcsi állapota közel sem olyan rossz, mint ahogy hallani.

Bejárta a magyar sajtót, hogy a három és fél éves börtönbüntetését tavasszal megkezdő Galambos Lajos állapota már olyan rossz, hogy egyedül már járni sem tud. A mulatós sztár eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy mozgásszervi problémái lennének, mindenki csak rejtélyes és gyógyíthatatlan légzőszervi betegségeiről tudott. Ezekre viszont már évekkel ezelőtt úgy hivatkozott, hogy a kisgyermekkora óta intenzíven használt énektudása miatt alakultak ki.

Galambos Lajos ügyvédje viszont most azt közölte a sajtó felé, hogy védence már a napi sétájára is képtelen kimenni, állapota úgy leromlott, hogy folyamatosan felügyeletet igényel.

Bennfentes információk szerint Lajcsi ezzel azt szeretné elérni, hogy mihamarabb hazaengedjék a börtönből. A Promotions-nek nyilatkozott egy korábbi fogvatartott; B. S. szintén a baracskai intézetben töltötte le a büntetését, miután elítélték csalásért.

„A baracskai intézetről tudni kell, hogy nagyon kevés beteget tartanak, lévén ez egy dolgozó börtön. Az igazán betegeket mindig is zártabb házakba, illetve a tököli rabkórházba vitték, nem hagyták szenvedni egy ilyen helyen. Lehet, hogy Lajcsi és az ügyvédje próbálnak a közvéleményen keresztül nyomást gyakorolni azokra, akik a későbbiekben engedélyezhetik az idő előtti szabadítását. De szerintem a füllentésükkel felesleges túlzásba esnek a művész úr állapotát illetően. Ez pedig majd visszaüthet a döntést hozó büntetés-végrehajtási bíró szemében”

Lapunknak beszélt a témában az egyik baracskai elítélt hozzátartozója is, aki ugyancsak érdekes információkkal szolgált Lajcsi börtönéletéről:

„A testvérem pár napja arról áradozott, hogy látta Lajcsit, bár még csak nem is ugyanazon a körleten laknak. Hallották ők is, hogy nagyon rozoga az állapota. Zoli szerint szó sincs ilyenről, meg hogy támogatni kellene. Szerinte ilyen nincs, biztos nem az őrök fogják ölben levinni sétálni, más meg aligha fogja. A tesóm azt mondta, hogy Lajcsi egész nap egyedül ücsörög a cellájában, de szó sincs arról, hogy dolgozna. Múltkor még arról volt szó, hogy egy mindenes háziúr a betegszobán, most meg mozgásképtelen?”

Bizonyára sokan nagyon örülnének annak, ha Lajcsi otthon tölthetné le a büntetését, egészségi állapotát folyamatosan szakemberek figyelik, és ha a bíróság az ő szakvéleményük alapján úgy döntene, akkor a zenész rövid időn belül elhagyhatja a baracskai intézetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás