promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi készül valamire, falja a gyúrós kaját a rácsok mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lagzi Lajcsi megunta a turmixolt mákosztészta ízét, most gyúrós kaját kért a börtönben. 

Egyelőre nagyon távolinak tűnik Galambos Lajos kálváriájának a vége. Ugyan már régen túl van a peres és bírósági eljáráson, ám még hosszú ideig a rácsok mögött maradhat, hogy a törvény színe előtt is kiegyenlítődjön annak az értéke, hogy ingyen használta a közműveket. A bíróság ugyanis elmarasztalta vesztegetésért és lopásért, ezért pedig börtönbe kellett vonulnia a magyar mulatós zene egyik legismertebb alakjának. Lagzi Lajcsit korábban még a kecskeméti intézetbe várták bevonulásra, ám a muzsikus oda nem ment, bízván a számára kedvező fordulatokban. Ám azok elmaradtak, így áprilisban kénytelen volt megjelenni a baracskai börtönben. Ezzel pedig hivatalosan is megkezdte büntetése letöltését.

Azt a büntetést, amelyet már idén letölthet, ám balszerencse esetén még jövőre is benn kell maradni a hűvösön. Természetesen a hosszú börtönéletet szeretné elkerülni Lajos és a hivatalos jogi képviselete, próbálkoznak is bőszen. A trombitás hetekkel ezelőtt türelmetlen volt, és beadta a falakon belül keresetét, miszerint szeretné megszakítani a büntetését, hogy otthon gyógyulhasson. Ám eközben ügyvédje már elkezdte intézni azt, hogy sokat kritizált ügyfele a saját házában folytathassa a büntetését, miközben a gyógyítását is megkezdenék. Azonban egyelőre a magyarországi büntetés-végrehajtás szerint nem igazolt Lajcsi állapotának súlyossága, azt simán lehet kezelni a börtönben, vagy annak kórházában is.

Galambos úr egyébként azóta is betegszobás fogvatartott Baracskán, ám mindig kitalál valamit, amivel szórakoztathatja a börtönt. Korábban turmixolva követelte a számára adott ebédet, ám rájött, hogy a turmixolt mákostészta távolról sem akkora kaland, mint gondolta volna. Így hát újfent normális állapotban kéri az ételt, de elmondása szerint nem jó a minősége. Többek között ezért is tesz kacsazsírt a teájába.

Viszont a legújabb hírek szerint szeretne egészségesen élni, így újabban fehérjeport rendelt a börtönbe, hogy így tarthassa magát formában, megfelelő egészségi szinten.

Lehet, hogy unalmas óráiban még a gyúrós kaja fogyasztása mellett testépítésbe is kezd? Meghökkentő fejlemény lenne mindezen engedékenység feléje, főleg annak tükrében, hogy a hétvégén több weboldal is arról cikkezett, hogy egyes lecsúszott zenészek szerint Lagzi Lajcsit ki nem állhatják a börtönében.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás