promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földrengető fordulat - Galambos Lajos tanár lesz a börtönben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Állítólag Lagzi Lajcsi a zenén keresztül találhatja meg Jézust a börtönben.

Aligha meglepetés, hogy a baracskai börtönben is tisztában vannak azzal, hogy Galambos Lajos nem egy szimpla celeb. Jó eséllyel a börtön igazgatója, és nevelőtisztjei is tudják, hogy egy roppant tehetséges és sokoldalú művészhez van szerencséjük. Ugyan a rossznyelvek szerint éppen a szórakoztatóipari nagyravágyása miatt szerzett ellenségeket, de könnyen lehet, hogy előadói tehetsége lesz az, amely a szabadulás felé sodorhatja őt.

Állítólag Lajcsi hosszú évekkel ezelőtt egy saját zenés TV-csatorna indításával akart további teret nyerni a magyar mulatós-palettán. Csakhogy ezt a bulvárértesülések szerint nem nézték jó szemmel olyan befolyásos emberek, akik már megmozdultak ebben az irányban. Alighanem rájuk gondolhatott Lajos, amikor arról nyilatkozott korábban, hogy a háttérből irányító személyek gondoskodtak a törvény előtti meghurcolásáról. 

Nagyon áhítozik Lajcsi a szabadulás felé, mert az információk szerint intenzív spanyol nyelvtanulásba fogott a rácsokon belül. Azonban a szabadulás még távoli lehet, hiába intézik ügyvédjével éjjel-nappal, hogy végre hazamehessen. Azon dolgoznak, hogy súlyos és leromlott egészségi állapota miatt otthonápolásban részesülhessen, mintegy a saját otthonának fogságában kivárva a börtönbüntetésének leteltét.

Azonban, ha a magyarországi büntetés-végrehajtás nem járul hozzá a hazaengedéséhez, akkor bizony még sokat le kell ülnie. Lagzi Lajcsi azonban kaphat időbeni kedvezményeket az ítéletéből, aminek köszönhetően akár éveket is rövidülhet a rá kiszabott verdikt. Ehhez pedig olyan példamutató magatartást kell követnie, amit honorálhat a fegyintézete. Most erre kaphat lehetőséget.

Értesüléseink szerint foglalkozásokat szeretne tartani, ahol a fogvatartott társait szeretné zenei alapok elsajátítására oktatni.

Óráin a megfelelő sorstársait szeretné közelebbről is megismertetni a zenélés tudományával. Mindeközben pedig a Jézus szíve egyház is felkereste Lajcsit. Állítólag egy vagy több misén kellene orgonáznia a betegeskedő zenésznek. Egyelőre nincs hírünk arról, hogy a börtön vezetősége mennyire támogatja a trombitás muzsikus terveit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás