promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért dönthetett Lagzi Lajcsi új otthona, Spanyolország mellett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos már gőzerővel tanulja új hazája nyelvét a rácsok mögött.

Ahogy arról már beszámoltunk, egyes pletykák szerint a nagybeteg Galambos Lajos különleges küldetést vett a fejébe. Állítólag már a baracskai börtönbe is úgy vonult be, hogy éppen folyamatban voltak nyelvi tanulmányai. Saját bevallása szerint elkezdett spanyolul tanulni, bár arról nincsenek híreink, hogy pontosan mi a szándéka a zenésznek egy ilyen tudással, túl a hatodik x-en.

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy szinte biztosan elköltözni tervez hazánkból, hogy aztán Spanyolországban telepedhessen le szabadulását követően.

Sajnos az a szabadulás még kimondottan messze lehet, lévén akár még a teljes jövő évet is a rácsok mögött töltheti, dacára annak, hogy kimondottan rossz egészségi állapotnak örvend. A vélt vagy valós információk szerint még a celláját is csak alig tudja elhagyni, illetve a kapott élelemmel is gondja van. Arról nem is beszélve, hogy a drága percdíjas börtöntelefonon kénytelen a kapcsolatot tartani a szeretteivel, állítólag újabban még volt feleségével, Boglárkával is.

Vissza Spanyolországhoz: nem lehet véletlen Lajos rajongása az ibériai ország iránt, ugyanis legutóbbi szabadulása után éppen ott találta meg a megnyugvást. Mint ismert, Lajcsi 2015 és 2016 környékén volt előzetesben. Egészen pontosan 122 napot raboskodott az egyik budapesti fegyintézetben, ennek akart mementót állítani. Ugyan Galambos művész úr a fejébe, hogy részt vesz a híres keresztény zarándoklaton, az El Caminon, ám a családja teljesen őrültnek tekintette. Lajcsit azonban nem tudták eltántorítani a szerettei, és a 800 kilométeres spanyolországi túrából 122 kilométerrel akarta kivenni a részét 2019-ben. Csakhogy már akkor is jelentősen romló egészségi állapota végül meggátolta a teljes sikerben, és saját elmondása szerint „csak” 90 kilométert sikerült legyalogolnia, a maradék távot a saját célkitűzéséből vonattal volt kénytelen megtenni.

Könnyen lehet, hogy ez a kaland volt az, ami esetlegesen leendő új otthona fel sodorta Lagzi Lajcsit. Az El Camino ugyanis keresztül halad Spanyolország legváltozatosabb tartományain és tájain, így az ember könnyen szerelembe eshet az országgal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás