promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi csak gondot okoz a börtönben, nem könnyíti meg a dolgozók dolgát
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban felháborító dolgot harcolt ki a börtönben, de most meggondolta magát Lagzi Lajcsi.

Több híresség is került már börtönbe Magyarországon, ám talán még senki nem okozott ennyi fejfájást a magyar büntetés-végrehajtás számára, mint Galambos Lajos. Mint ismert, megjárta már a rácsokat a jó útra tért Stohl András, vagy a végül szomorú sorsát beteljesítő Damu Roland is. A trombitaművész egyelőre azonban roppant nehezen tudja elfogadni a helyzetét, és a késleltetett börtönbe vonulása után is igyekszik a lehető legtöbb gondoskodást magára irányítani. Mint ismert, már az első napjai után börtönkórházba került, hogy kivizsgáltathassa magát.

Persze a baracskai börtön is jól járt azzal, hogy Lajcsival és jogi képviselőjével szinkronban szorgalmazta az egészségügyi, tüzetes vizsgálatát. Ugyanis kiderült, hogy a lopáson ért művész állapota egyelőre megfelel annak, hogy folytathassa börtönbüntetését. Bár ennek ellenkezőjét állította cikkünk hőse, mondván rejtélyes gyógyíthatatlan betegsége, és kialakult tüdőtágulása miatt haza kellene engedni őt.

Elmélete szerint légzőszervi problémája azért alakult ki, mert a zenére áldozta életét. Elképzelése alapja az, hogy már hétéves korától hatalmas erőket kellett megmozgatni a trombita megszólaltatásához, ez pedig ötven évvel később ide vezetett. De hiába a panaszok. Korábban a félbeszakításban reménykedtek, ám úgy tudjuk, hogy Galambos úr a közelmúltban már beadta kérését a házi őrizetre, ami az otthonápolását jelentené.

Információink szerint Lajcsi továbbra is oxigénpalackokon, magányosan éldegél a fegyintézet falain belül. Bár majd egy hónap után most nagy ötlete támadt. Állítólag eddig turmixolva kérte az összes ételt, ám meggondolta magát, és a továbbiakban szeretné ő is megrágni a számára elkészített fogásokat.

Korábbi követelését az egészség-romlása miatt tartotta fenn. A hivatalos leírások szerint a magyarországi börtönökben reggeli, ebéd és vacsora egyaránt jár minden fogvatartottnak. A trombitakirály a régebbi bulvárhírek szerint egy gyomorszűkítő-műtéten esett át, ennek pedig köze lehet különös, ám úgy tűnik megunt diétájához. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás