promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi hamarosan kiszabadulhat a börtönből, véget ér számára a rémálom?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak pár hete vonult börtönbe Galambos Lajos, de lehet, hogy hamarosan hazamehet.

Igaz, hogy már több éves botrány, de még mindig az ország egyik legfelkapottabb bulvártémája Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi áramlopásos ügye, ami miatt nemrég 3,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték őt. A trombitás sokáig húzta a bevonulást egészségügyi okokra hivatkozva, de végül kénytelen volt börtönbe menni, ahonnan érthető módon azóta is próbál legális úton kiszabadulni.

A közvéleményt eléggé megosztotta Lagzi Lajcsi nagy port kavaró esete, hiszen vannak, akik szerint megérdemli, hogy börtönbe jutott, és olyanok is bőven akadnak, akik úgy gondolják, hogy túlzás ez a büntetés. Valószínűleg a híresség az utóbbi csoporttal ért egyet, hiszen mindössze pár hete vonult be leülni a rá kiszabott időt, de állítólag máris elkezdett bizonyos szinten leépülni, és egyre rosszabbul érzi magát.

„Az egészségi állapota semmit sem javult az elmúlt egy hónapban, sőt ha lehet azt mondani, talán romlott is. Lajos nem érzi jól magát, a betegsége kínozza, alig eszik, sokat fogyott”

árulta el egy ember, aki állítólag közel áll Galambos Lajos családjához.

Elképzelhető, hogy hamarosan véget ér Lagzi Lajcsi számára a rémálom, ugyanis az ügyvédje még hétfőn benyújtott egy kérvényt azzal kapcsolatban, hogy a zenészt a betegsége miatt kiengedjék a börtönből, és házi őrizetben töltse le a maradék büntetését, miközben otthon ápolják. Egyelőre még nem kaptak választ, de az informátor szerint jó lenne, ha sietnének a döntéshozók, mivel Galambos Lajos nincs túl jól bent.

Lagzi Lajcsi esetével kapcsolatban még az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is megosztotta a véleményét, és ahogy várni lehetett, nem volt benne köszönet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás