promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert felmosta a padlót Lagzi Lajcsival, eget rengető szavakkal ment neki a trombitásnak
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nem kímélte Galambos Lajost, aki nemrég börtönbe vonult.

Hosszú hetek, hónapok óta tart Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi kálváriája, ugyanis hiába próbálta meg hosszú ideig elkerülni a börtönt, végül muszáj volt bevonulnia, és elvileg több évig ott is marad, miután bűnösnek találta őt a bíróság a nagy port kavaró „áramlopásos ügy” miatt. A trombitaművész állítólag komoly egészségügyi gondokkal küzd, nemrég a börtönből kórházba került:

Megoszlanak a vélemények Galambos Lajos hatalmas botrányáról, hiszen vannak, akik szerint megérdemli a börtönt, és olyanok is akadnak, akik úgy gondolják, hogy nem. Az biztos, hogy mindenkinek megvan a véleménye erről az esetről, nemrég pedig az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is megszólalt a témával kapcsolatban – szavaiban pedig nem volt köszönet.

Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó egyik adásában beszélt arról, hogy mennyire érdekes dolog, mikor a Lagzi Lajcsihoz hasonló, a szórakoztatóipari elithez tartozó, ismert személyiségeket egy ilyen eset leránt a mélybe – ez bizonyítja, hogy ők sem pótolhatatlanok, nélkülözhetetlenek és védettek, akármennyire is úgy gondolják magukról.

Puzsér Róbert azt is kifejtette, hogy Galambos Lajos eseténél azt érezheti az ember, hogy őt nagyon jól megfizették annak idején a tévében, így valószínűleg azt hitte a trombitaművész, hogy örökké fog tartani ez a királyság, ezért minden pénzét elverte, és végül emiatt kellett „áramot lopnia” – persze ennél valószínűleg jóval bonyolultabb a helyzet, ami odáig vezetett, hogy börtönbe került a híresség.

Itt lehet meghallgatni Puzsér Róbert teljes, kőkemény véleményét a Galambos Lajosos botránnyal, illetve az egész jelenséggel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás