promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A súlyos beteg Galambos Lajcsi máris kórházba került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A krónikus beteg Lagzi Lajcsi Magyarország egyik legújabb kórházába került tegnap.

Hosszú évek kíméletlen küzdelme után idén áprilisban végül mégis muszáj volt visszatérnie Galambos Lajosnak a magyar börtönrendszerbe. A trombitás mulatóskirály súlyos bűncselekménye miatt korábban már sok-sok hónapot töltött előzetes letartóztatásban is, ám immár jogerősen elítélt rabként kell tengetnie mindennapjait.

A 62 éves előadóművészt már februárban is érvényes behívóval várták, igaz, akkor még a „parkettásnak” becézett kecskeméti börtönbe. Az elmúlt héten azonban már nem tudta elkerülni kérelmekkel és beadott panaszokkal, egészségügyi leletekkel a bevonulását.

Lagzi Lajcsit tárt karokkal fogadták a baracskai fegyintézetben, amely hazánk egyik legnagyobb és legsokoldalúbb ilyen telepe.

A hírek szerint a mára már elvált Galambost eddig nem érte egyetlen atrocitás sem a börtönben. Bár érdemes hozzátenni, hogy friss emberként egyelőre a koronavírus-szabályozások miatt elkülönítést élvezett a többi sorstársától. Ahogy az várhatóan még egy ideig így is lesz, lévén

Dáridó egykori sztárját tegnap kórházba szállították, mégpedig a büntetés-végrehajtás berkein belül működő egészségügyi intézménybe, Berettyóújfaluba.

Az odavaló útja pedig több órás kényelmetlen zötykölődéssel, bilincsbe verve történhetett az elképzelések szerint.

Szerencsére Lajcsinak nincs újabb problémája. Állítólag olyan alapvető vizsgálatoknak vetik majd alá a kórházban, amelyek során megállapítják majd a szakemberek, hogy a híres rab jogosult-e az alapélelmezésen túl valamilyen diétára. Továbbá várhat hősünkre egy tüdőszűrés is, lévén a hazai börtöntársadalomban is problémát jelent a TBC és a Hepatitisz jelenléte. Reméljük a zenész hamarosan újra javuló egészségnek örvendhet, és friss erővel várhatja a minden nappal csak közelebb lévő szabadulását. 

Korábbi szabadulásáról így nyilatkozott egykoron:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás