promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lajcsi egy szellem a börtönben, de sok a túlzás az állapotával kapcsolatban - árulkodott egy rabtárs
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lagzi Lajcsinak egyelőre maradnia kell Baracskán, és ez jó hír is lehet. 

Jó hír lehet Galambos Lajos maradása a baracskai börtönben, mert ez valójában azt is jelentheti, hogy a legendás mulatós zenész egészségi állapota nem annyira rossz, hogy tartósan a magyar büntetés-végrehajtás egészségügyi intézményében kellene elhelyezni. Bár az előadóművész alighanem szívesen gyógyulgatna otthon, áhított büntetés félbeszakítása nem lehetne igaz gyógyir testi és lelki "sebeire", lévén a hátralévő idejét is szigorúan kellene letöltenie. Állítólag saját ügyvédje is egyelőre türelemre inti a trombia királyt, aki az információink szerint már a bevonulása utáni napokban beadta kérelmét a hazaengedésére. 

Kezdetben Lajcsi egyedüli elhelyezésben tengődött a rácsok mögött a baracskai börtön gyengélkedőjén, majd a berettyóújfalui börtönkórházba szállították, hogy alapos vizsgálatok útján bizonyosodhassanak meg állapotáról. Igaz, mindeközben már megszületett az első döntés is a sorsáról, lévén nem látták igazoltnak egyelőre azt a vágyát, hogy megszakíthassa büntetését. Mondván ezt feltétlenül nem igényli az állapota, másrészt még nem ismerték ki a hűvösön eléggé ahhoz, hogy magabiztosan kiengedjék. 

Időközben lejárt Lajcsi elkülönítése is a hírhedt karantén-szabályozások miatt, így akár már a többi fogoly közé is bekerülhetett volna. Azonban a pletykák szerint a vezetőség vigyázó szemei egyelőre még óvják a híres rabot a benti társadalomtól. Maga az érintett az ügyvédjén keresztül számolt be a napilapoknak arról, hogy tisztelettel bánik vele a személyzet, de a sorstársaitól már kapott unalomig ismételt beszólásokat. Ezek a fricskák elsősorban a munkáját és az elkövetett bűncselekményét szokták eszébe juttatni. Állítólag, mert hogy egy olvasónk megírta, hogy az öccse szintén Baracskán van elszállásolva, és roppant érdekesen fogalmazott Galambos Lajossal kapcsolatban:

"Ez a Lagzi Lajcsi szinte láthatatlan a börtönben. Az öcsém szerint olyan mintha bent sem lenne. Lehet, hogy csak szellem. Mindenki beszél róla, de még az őröket is megválogatják, hogy ki dolgozhat a környékén. Nem volt még látogatója sem. Azt mondja a testvérem, hogy a takarító szerint reggeltől estig telefonálgat. Ezt furcsállják bent páran, mert egész héten alig lehet neki egy órát. Talán az ügyvédjével dumálgat, aki a tv-ben is szokott nyilatkozni. Vele úgy tudom, hogy korlátlanul tud beszélni. Még annyit árult el az öcsém, hogy biztos kamu az, hogy máris lesoványodott, mert az országban Baracskán a legjobb a koszt."

- zengett a roppant őszinte és kendőzetlen levél. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás