promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben van a börtönben Lagzi Lajcsi? Végre kiderült, hogyan tengeti a napjait a mulatós sztár
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos nem tudta megúszni a börtönt, és már odabent kell kibírnia az elkövetkezendő éveket.

Lagzi Lajcsi anno még április 26-án kezdte meg három év hathónapos börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, amit víz-, gáz és áramlopás miatt szabtak ki rá. Az állapota miatt is címlapokra került, mivel magánmentővel érkezett meg a büntetése letöltésére, majd a berettyóújfalui börtönkórházban lábadozott.

Emiatt nem szakították meg szabadságvesztésének letöltését, mivel Galambos Lajos bár fizikailag gyenge, viszont a börtönben odafigyelnek rá. A Dáridó egykori házigazdájának ügyvéde, dr. Csontos Zsolt akkor azt mondta, hogy Lajcsi méltósággal viseli a büntetését.

A bulvársajtó igyekezett kideríteni, hogy Lagzi Lajcsinak mi baja volt, de az ügyvédje hozzátette, hogy az orvosi papírokban olvasott eredmények különösen védett egészségügyi adatnak minősülnek.

A lényeg, hogy a trombitás már kikerült a kórházból, és most már a rabok mindennapi életét éli Baracskán.

Dr. Csontos Zsolt elmondta a Blikknek, hogy a muzsikus hajnali fél ötkor ébred a többi elítélttel, és este nyolc órakor van a lámpaoltás. Természetesen Lagzi Lajcsi még nincsen olyan egészségügyi állapotban, hogy dolgozni tudjon, ehhez még meg kell erősödnie.

Amikor egy híresség bekerül a börtönbe, természetesen az érdekli a legtöbb embert, hogy veszélyben van-e a többi rab miatt a testi épsége. Nos, úgy néz ki Lagzi Lajcsi épségben fog kikerülni, és alaposan odafigyelnek rá.

„Kérdeztem tőle, hogy érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, hogy semmi ilyesmit nem tapasztalt”

- nyilatkozta a bulvárlapnak a mulatós sztár ügyvédje.

Dr. Csontos Zsolt hozzátette, hogy bár a börtönőrök szigorúak Lagzi Lajcsival, mint mindenki mással, azonban emellett korrektek és igazságosak is.

Galambos Lajos heti 50 percet beszélhet telefonon a családjával, ami az ügyvédje szerint is roppant kevés, de pont ezért is mondta, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak Lajcsira, mint bárki másra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás