promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exkluzív: Lagzi Lajcsi elhagyhatja az országot - ebbe az országba költözhet, ha kiszabadul a börtönből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A forró autó és a bennragadt kulcs megijesztette az anyukát, aki egy hőstől kapott segítséget.

Mint ismert, idén április végén végre megkezdte jogerőre emelkedett börtönbüntetésének letöltését a magyar mulatós zene egyik legismertebb arca, Galambos Lajos. A trombitaművész az elmúlt években összességében hiába küzdött igazáért, illetve a szerinte méltatlan eljárás ellen: hosszú hónapokra, vagy legrosszabb esetben évekre börtönbe kellett vonulnia. Igaz, végül nem a kecskeméti intézetbe költözött a lopás miatt elítélt zenész. Lajcsi a baracskai börtön lakója lett, ahol azóta is mindennapjait tölti. A hírek szerint igen nehézkes körülmények között, amin nem segítenek vélt vagy valós egészségügyi problémái sem.

Galambos Lajosnak egyébként nem csak az élelmezéssel vannak fenntartásai, hanem az egészségügyi ellátással is. Állítólag hiába szállították már az első napjaiban a magyar büntetés-végrehajtás kórházába, ott nem látták egyáltalán súlyosnak az állapotát. Pedig Lajcsi nem csak sajátos turmix diétát igényelt eddig, hanem külön oxigénpalackot is kérelmezett a légzési nehézségei miatt. Mindezt pedig a több, mint félévszázados tüdő-megerőltetésével magyarázta.

Lajcsinak a házassága is zátonyra futott a jogi csatározások során. A hivatalos verzió szerint elváltak korábbi, imádott feleségével, Boglárkával. A rossznyelvek szerint azonban csak a régebben szintén börtönben raboskodó asszony renoméját akarták helyreállítani, illetve általa kísérelték meg Lajos vagyonát megmenteni. Információink szólnak arról is, hogy kapcsolatuk kezd rendeződni, Galambosék már egy ideje napi szinten beszélnek egymással telefonon. Ez pedig jó jel lehet a majdani újrakezdéshez, aminek csak az ideje lehet kérdéses. Úgy tudjuk, hogy a helyszíne máris eldőlni látszik. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint

Lajos már a dutyi előtt belefogott a spanyol nyelv elsajátításába. Sőt, tanulmányait a börtön falain belül is szeretné folytatni. Ha minden igaz, az illetékesek máris biztosították számára a lehetőséget a megfelelő könyvek beszerzésével, átadásával.

Roppant kíváncsian várjuk az álláspontját a híres zenésznek, hogy Spanyolországba, vagy esetleg Mexikóba tervezi-e a költözést a szabadulását követően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás