promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Lajosnak elege lett, mindenről ki akar tálalni a börtönben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajosnak nagyon elege lett ebből az egészből, a börtönben akarja lerántani a leplet mindenről.

A Galambos Lajost ugyebár a rajongók csak Lagzi Lajcsi néven ismerik. Anno még a csúcson volt a Dáridó című műsorral, ami brutális nézettséget tudott szállítani, de aztán neki is jött el lejtmenet az életében.

Lagzi Lajcsi anno még tavasszal, április 26-án kezdte meg három év hathónapos börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, amit víz-, gáz és áramlopás miatt szabtak ki rá. Valószínűleg a stressz is iszonyatosan megviselte, mert egy ilyen negatív fordulatra és élethelyzetre roppant nehéz felkészülni. Az állapota miatt is címlapokra került, mivel magánmentővel érkezett meg a büntetése letöltésére, majd a berettyóújfalui börtönkórházban lábadozott.

Emiatt nem szakították meg szabadságvesztésének letöltését, mivel Galambos Lajos bár fizikailag gyenge, viszont a börtönben odafigyelnek rá. A Dáridó egykori házigazdájának ügyvédje, dr. Csontos Zsolt akkor azt mondta már az elején, hogy Lajcsi méltósággal viseli a büntetését. Persze a jogász hiába nyilatkozik arról, amit tud, Galambos Lajos folyamatosan pletykák kereszttüzébe kerül.

Lagzi Lajcsiról már olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy besúgó lett a börtön falain belül, valamint hogy nem hajlandó enni, mivel éhségsztrájkba kezdett. Már a mulatós sztár fejében is az járt, hogy ennek valahogy gátat kell szabnia, különben el fog fajulni.

Nem csoda, hogy Galambos Lajosnak nagyon elege lett, amikor folyamatosan hamis információkat hall vissza magáról. Úgy döntött, hogy mindenről ki akar tálalni, ami odabent zajlik a börtönben, de ez nem lesz egyszerű.

„Lajcsi azt üzeni, hogy mivel a közelmúltban különböző platformokon pontatlan híresztelések jelentek meg az állapotával és a börtön hierarchiában betöltött pozíciójával kapcsolatban, szeretne ő maga, személyesen nyilatkozni az általa kiválasztott médiumoknak”

- idézte a Bors Lagzi Lajcsi ügyvédjét, dr. Csontos Zsoltot.

A zenész jogi képviselője hozzátette, hogy a Dáridó egykori házigazdája emiatt kérvényt nyújtott be a BV intézet, az ügyben eljáró illetékeseinek.

Ha ez az egész összejön, akkor Galambos Lajossal interneten keresztül készíthetne interjút valamelyik kiválasztott médium. Így a trombitás tényleg mindenről leránthatná a leplet, ami a börtönben zajlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás