promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki belülről Galambos Lajos kacsalábon forgó csúcsotthona, ritkán látható képek kerültek fel az internetre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Galamobos Lajos eladó otthona.

Eladóvá vált Galambos Lajos mocsai birtoka, amelyről korábban nagyon sokat lehetett olvasni különböző fórumokon. A hírről a Pénzcentrum számolt be először, a mocsai birtok 13 millió euróért keresi következő tulajdonosát, ami forintra átszámítva 5,2 milliárdot jelent. Azt is lehet tudni, hogy a birtok eladásáról a Dáridó korábbi házigazdája még 7 évvel ezelőtt határozott, korábban egy német oldalon 2,6 milliárd forintért hirdették meg.

Korábban a sajtóban a csodálatos otthonról nagyon sokat lehetett olvasni, sőt, több riport is készült róla, így nagyon sokan már félig-meddig ismerhetik a birtokot, amelyhez egy kastélyszerű kúria, egy őspark, egy halastó és úszómedence is tartozik. Azt is lehet tudni, hogy a kúria lakóterülete 920 négyzetméter. A földszinten egy hatalmas nappalit, könyvtárszobát és képgalériát is találhatunk. Az ingatlanban négy hálószoba és négy fürdőszoba is található.

A birtok alapterülete amúgy 13 ezer 61 négyzetméter.

A hirdetésben pedig azt is megjegyzik, hogy lovaglási, halászati és vadászati programok is segíthetik az ott tartózkodást. A kastély amúgy 1904-ben épült, Mocsa pedig Komárom-Esztergom vármegyében található, közel a tóvároshoz, Tatához, illetve a megyeszékhelyhez, Tatabányához is.

Akit érdekel az ingatlan, bővebb képanyagot talál az Ingatlan.com-on.

Még több sztárnak is érdekel, hogy néz ki az otthona?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás