promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki belülről Galambos Lajos kacsalábon forgó csúcsotthona, ritkán látható képek kerültek fel az internetre

Így néz ki belülről Galambos Lajos kacsalábon forgó csúcsotthona, ritkán látható képek kerültek fel az internetre

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Galamobos Lajos eladó otthona.

Eladóvá vált Galambos Lajos mocsai birtoka, amelyről korábban nagyon sokat lehetett olvasni különböző fórumokon. A hírről a Pénzcentrum számolt be először, a mocsai birtok 13 millió euróért keresi következő tulajdonosát, ami forintra átszámítva 5,2 milliárdot jelent. Azt is lehet tudni, hogy a birtok eladásáról a Dáridó korábbi házigazdája még 7 évvel ezelőtt határozott, korábban egy német oldalon 2,6 milliárd forintért hirdették meg.

Korábban a sajtóban a csodálatos otthonról nagyon sokat lehetett olvasni, sőt, több riport is készült róla, így nagyon sokan már félig-meddig ismerhetik a birtokot, amelyhez egy kastélyszerű kúria, egy őspark, egy halastó és úszómedence is tartozik. Azt is lehet tudni, hogy a kúria lakóterülete 920 négyzetméter. A földszinten egy hatalmas nappalit, könyvtárszobát és képgalériát is találhatunk. Az ingatlanban négy hálószoba és négy fürdőszoba is található.

A birtok alapterülete amúgy 13 ezer 61 négyzetméter.

A hirdetésben pedig azt is megjegyzik, hogy lovaglási, halászati és vadászati programok is segíthetik az ott tartózkodást. A kastély amúgy 1904-ben épült, Mocsa pedig Komárom-Esztergom vármegyében található, közel a tóvároshoz, Tatához, illetve a megyeszékhelyhez, Tatabányához is.

Akit érdekel az ingatlan, bővebb képanyagot talál az Ingatlan.com-on.

Még több sztárnak is érdekel, hogy néz ki az otthona?

Borítókép:  Profimedia - illusztráció

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás