promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazudtak Lagzi Lajcsiról, durvább a káosz a börtönben, mint azt bárki hitte volna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos teljesen összeomlott, nem tudni, hogy fogja kibírni a börtönben.

A Galambos Lajost ugyebár a rajongók csak Lagzi Lajcsi néven ismerik. Anno valóban a csúcson volt a Dáridó című műsorral, ami kiugró nézettséget tudott szállítani a TV2-nek, de aztán neki is jött el lejtmenet az életében, amivel már nem tudott mit kezdeni.

A mulatós sztárnak tavasszal kellett megkezdenie a büntetése letöltését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, amit víz-, gáz és áramlopás miatt szabtak ki rá. Valószínűleg a stressz is iszonyatosan megviselte, mert egy ilyen negatív fordulatra és élethelyzetre roppant nehéz felkészülni.

Lagzi Lajcsi régen sem volt már olyan egészségügyi állapotban, hogy dolgozni tudjon. Már arra felkapta a fejét mindenki, hogy sokáig börtönkórházban volt. Arról továbbra sem hullott le a lepel, hogy Galambos Lajosnak mi a baja, de súlyosabb a helyzet, mint azt bárki várta.

Sok kommentelő írta, hogy olyan pletykák jutottak a fülükbe, hogy a Dáridó egykori sztárjának igazából semmi baja nincs, csak tetteti az egészet, hogy kivételezni tudjanak vele a börtönben. Ezek ugyebár mind hazugságok voltak, és Lagzi Lajcsi sajnos súlyos problémákkal küzd odabent.

„Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a Büntetés végrehajtás boltjába, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki”

- mondta dr. Csontos Zsolt a Ripostnak.

Az előadóművész ügyvédje hozzátette, hogy már beadták az otthonápolási kérelmet, és várnak a bírósági döntésre.

Tehát Lagzi Lajcsi körül sokkal nagyobb a káosz a börtönben, mint azt bárki hitte volna. Valószínűleg így már a kommentelők is elhiszik, hogy mulatós sztár nem megjátssza az egészségügyi problémáit, hanem valóban az összeomlás szélén áll. Már csak az a nagy kérdés, hogy meddig fogja bírni odabent?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás