promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi kegyetlen fricskát kapott Gálvölgyi Jánostól, de Zámbó Jimmyt sem kímélte a humorista
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János anno egyszerre parodizálta ki Lagzi Lajcsit és Zámbó Jimmyt.

Gálvölgyi János környezete végig küldte a színész felé a pozitív energiákat, amikor beteg volt. A rajongók iszonyatosan aggódtak érte, de hála égnek már jól van. Kis ideig lélegeztető gépen tartották az állapota miatt, de később sikeresen magához tudott térni.

Közben az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) belső vizsgálata is lezárult a Gálvölgyi János-ügy miatt. Mivel hírességről volt szó, így jóval nagyobb figyelmet is kapott az egész. Közölték, hogy a segélyhívást fogadó mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába, így elmarasztalták a diszpécsert.

Végül persze az a lényeg, valamint a legfontosabb, hogy Gálvölgyi János története nem tragédiával végződött.

Valószínűleg sokan emlékeznek még a Gálvölgyi showra, ami még MTV1-en indult el, majd az RTL Klub igazi zászlóshajója lett. Gálvölgyi János számtalan emlékezetes paródiát hozott össze az évek során, és mindenki imádta, amikor páros lábbal szállt bele a TV2 egyik népszerű műsorába.

A legtöbben falra másztak a műfajtól, de nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a Dáridó valóban médiatörténelmet írt. Anno 1997-ben csak egy szilveszteri adásnak szánták, de annyira bejött a dolog, hogy 1998 májusától rendszeresen műsorra tűzték.

Az egyik legnézettebb adás az volt, amikor Zámbó Jimmy lépett fel a showban. Akkor persze még nem voltak erős kihívók, de ettől függetlenül hihetetlen belegondolni, hogy az a műsor 3,3 millió nézettségig tudta feltornázni magát.

Gálvölgyi János anno úgy döntött, hogy a Gálvölgyi-showban Lagzi Lajcsinak, és Zámbó Jimmynek is tolnia kell egy kis fricskát.

Gálvölgyi bár betegségből épült fel, de a három személy közül mégis ő van a legjobban. Ugyebár Zámbó Jimmy sajnos régen elhunyt, míg Galambos Lajos börtönben ül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás