promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Árpy levetkőzött, és lepacsizott egy fiatal testépítővel
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Árpy kamerák előtt dobta le a textilt.

A Pénzt vagy éveket hétfői adásában Peter Sramek és Zámbó Árpy próbálták meg helyesen megtippelni idegenek életkorát, és elvinni a 10 millió forintos fődíjat. A feladat viszont eléggé kifogott rajtuk, ugyanis több körben is milliókat buktak a rosszul meghozott döntéseik miatt. Azonban az egyik fordulóban sikerült egy telitalálatot begyűjteniük, amikor jól tippelték meg a színpadra kiállt 20 éves testépítőt.

Zámbó Árpy annyira megörült a 75 ezer forintos garantánt bónusznak, hogy rögtön neki is vetkőzött a stúdióban, majd odament a fiatal férfihoz, és adott neki egy pacsit.

Árpy és Peter azonban nem sokáig örülhettek a sikerüknek, ugyanis a döntő végére minden pénzüket elbukták; azzal a 75 ezer forintos bónusszal távoztak a TV2 stúdiójából, amit azzal a telitalálattal zsebeltek be.

A Pénzt vagy éveket keddi adásában Zimány Linda és Budavári Fülöp száll harcba a 10 millió forintos nyereményért. Mint az az adásban kiderül, Linda nem haragszik meg érte, ha a neve előtt lehagyják a doktori címet, a dekoratív jogász jobban szeret szerénynek maradni, mint kihangsúlyozni a formális nevét. Ezzel szemben Budavári Fülöp megsértődik azon, ha nem a teljes, doktori nevén szólítják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás