promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvált a szépségkirálynő, de rögtön izgató fotókkal tette ki magát a húspiacra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint ismét gazdag férjre vadászik a szőke szépség.

A 34 éves Christine McGuinness a britek egyik kedvenc tévés celebje, aki modellként és egykori szépségkirálynőként is ismert. A háromgyerekes anyuka mesébe illő élete azonban idén júliusban fenekestül felfordult.

A napokban derült ki, hogy elválnak útjai a 14 évvel idősebb férjével. A színész, komikus, tévés celeb Paddy McGuinness 11 esztendeig volt a férje, ám a viszonyuk megromlott, a nő pedig – úgy tűnik – erősen elszánta magát arra, hogy újabb befolyásos férfit keres maga mellé.

A brit sajtó máris ekézni kezdte, amiért kitette magát a „húspiacra”, vagyis izgatóbbnál izgatóbb fotókkal jelenik meg a közösségi médiában. Christine 2019 és 2020 között már szintén bepillantást engedett a magánéletébe, ugyanis szerepelt a The Real Housewives of Cheshire című valóságshow-ban, ami olyasféle, mint a nálunk is futott Feleségek luxuskivitelben.

„Nem akartuk a hírt nyilvánosságra hozni addig, amíg készen nem álltunk rá, de a magánéletünkről szóló pletykák után nem maradt más lehetőségünk, mint tisztázni a dolgot. Egy jó ideje meghoztuk már a döntést a különválásról, de a gyermekeink támogatása továbbra is az elsődleges célunk lesz”

– nyilatkozta a szőke szépség. Aki az utóbbi napokban jó néhány családi fotót, videót is kitett az Instagramjára, de mellette azért olyan képeket is, amelyeken nem kifejezetten a családanyai oldalát mutatja meg.

Fehérnemű-fotózás éppúgy szerepel a közösségi oldalán, mint topban pózolás, a legjobbak viszont kétségtelenül azok a képek, amelyeken Christine pink színű bikiniben mutatja meg, hogy a gyerekszülések után is elképesztő az alakja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás