promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: újabb hidegfront érkezik, de ami utána jön, abban nem lesz köszönet
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rossz hírek jöttek a magyarországi időjárásról.

Megérkeztek a legfrissebb előrejelzései adatok, hogy milyen idő várható Magyarországon vasárnap. Szombat éjszaka egy újabb hidegfront fog átvonulni felettünk, északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, és főként az északkeleti megyékben valamint a Nyugat-Dunántúlon zápor, zivatar is előfordulhat. Reggelre a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, és csökken a felhőzet. Az északi, északnyugati szél kissé mérséklődik, de több helyen továbbra is kísérhetik élénk lökések. A hajnali hőmérséklet 12, 18 fok között alakul.

Vasárnap gomolyfelhős, napos időre van kilátás, több felhő a délnyugati és az északkeleti, keleti megyékben képződik, és ezeken a helyeken fordulhat elő zápor, zivatar.

Az északnyugati, északi szél többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között várható.

A következő hét közepén aztán ismét visszatér a meleg, majd a kánikula, ami egyben szárazságot is hoz majd magával. A folytatásban egyre kisebb lesz majd a csapadék esélye, így most még élvezzük ki, amíg van egy kis eső. Részletes előrejelzés az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás