promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a legnagyobb gond Szoboszlai Dominikkal Liverpoolban, egy szakértő fejtette meg, hogy mi történt pontosan
Borítókép:  Carlton Myrie/SIPA/2404221200/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok kritikát kapott a szezon során, ám nagyon sokan elfeledkeznek valamiről, ami fontos.

Az elmúlt időszakban nem ment minden nagyon flottul Szoboszlai Dominikéknak Liverpool-ban, a csapat három sorozatból is búcsúzott, és mindezt úgy mondhatjuk, hogy igazából a bajnoki címre még megvan a matematikai esélye, ám ehhez az Arsenalnak az utolsó két meccsét el kellene veszítenie, amelyre nagy esély már nincs. Így valószínűleg a Manchester City-Arsenal párosból kderül majd ki az angol bajnok ebben az évben. Azonban Klopp így is bronzérmet szerez, amely méltó búcsú attól a helytől, amelynek 9 évig mindenét odaadta.

Az elmúlt napokban újfent sokat beszélt a távozásáról, és többek között azt is megjegyezte, hogy reméli, az utolsó mérkőzésen majd esni fog az eső az Anfield Road-on, mivel akkor a szurkolók nem látják majd a könnyeit. Klopp amúgy már többször is utalt rá, hogy olyan erős szálak kötik a Liverpool-hoz, hogy visszajár majd a meccsekre, és ha jövőra bajnokságot nyernek,

akkor is követi majd a nyitottfedelű buszt, amely végig vonul a városon.

Az elmúlt mérkőzéseken Szoboszlai csak a kispadról kapott szerepet a mérkőzések második felében, sokan pedig elképesztő kritikákat fogalmaznak meg a magyar játékos irányába a közösségi médiában. Pedig az igazság valószínűleg nagyon egyszerű lehet a formaromlásával kapcsolatban.

Az MLSZ TV nem is olyan régen tett közzé egy videót, amely az Egyenesen sorozatuk része, és Szoboszlai Dominik körül forog most ez a rész, nagyon sok szakértőt és játékostársat is megszólaltatnak a riportban.

Neil Atkinson, aki egy igazi futballkulturális fenomén Liverpool-ban és a Liverpool-rajongók között, azt mondta, hogy nála állandó kezdőnek kellene lennie Szoboszlainak Liverpoolban. Amikor átjött a német bajnokságból, már látszódott rajta a szakíró szerint, hogy meg fog birkózni az angol bajnokság intenzitásával is.

Majd a szezon közben jött nála a fáradtság, és a sérülések, amelyek után hónapokra kiesett.

Ez volt a legnagyobb gond, az egyetlen igazi probléma, ami Szoboszlainál jelentkezett Atkinson szerint. Azt is hozzátette, hogy amikor megérkezett, a tökéletes Liverpool-játékost látták benne, aki nagyon illeszkedik a Klopp-féle Liverpoolhoz is.

Atkinson egy kis kritikát is belevitt azért.

Azt is kiemelte a szakértő, hogy érdekes, hogy Klopp kicsit hátravont játékosként számolt vele, és kevésbé a kreativitásával számolt. Atkinson szerint Szoboszlai legjobb tulajdonsága a mentalitása, azért jött Liverpool-ba, hogy trófeákat nyerjen. Nagy munkabírása van, és ezért is lett az egyik legjobb.

Atkinson szerint kulcskérdés lesz, hogy a következő edző hol számít majd rá a pályán.

Atkinson szerint az a típusú középpályás, akitől akár 15 gólt is lehetne várni egy szezon alatt.

A teljes riport, rengeteg szurkolói hozzászólással itt megtekinthető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás