promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szigorú szabály az ágyban, Jennifer Lopez ezt a dolgot elvárja Ben Afflecktől minden héten
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és Ben Affleck tényleg szigorú szabályok között élik az életüket.

Jennifer Lopez és Ben Affleck egykor álompár voltak (több filmben is szép párt alkottak a valóságos kapcsolatuk előtt), majd miután megtörtént a nagy szakítás a világ nem értette, hogy mi történt kettőjük között pontosan. Az álompár később tehát külön utakon folytatta, ám ez nem jelentette a szerelem végét, hiszen végül házasság lett a szerelmük gyümölcse.

2022-ben kimondták a boldogító igent többször is.

Ám elképesztő keretek között élik az életüket, nagyon sok szabályt lefektettek a házasság után, van olyan is, amire írásos bizonyíték van. 

Soha nem múlt el a szerelem igazán, és erről Jennifer Lopez több számában is énekel, a legszembetűnőbb az, amikor konkrétan kimondja azt is az egyik számában, amely nemrégiben jelent meg, hogy milyen érzés együtt lenni az ágyban Ben Affleckkel, Jennifer Lopez erre nagyon érzékletesen tér ki a Greatest Love Story Never Told című slágerében.

Amelyben érzékletesen írja le, hogy megszűnik a világ körülöttük, ha együtt vannak.

Ám az is köztudott, hogy az együttlét tényleg nagyon fontos a házasságukban, korábban ki is kötötték, hogy egy héten négy alkalmat kell erre keresni. Ez az ideális.

Közben pedig arról is olvashatunk, hogy Jennifer Lopez szigorúan szabályozza, hogy mit nem tehet meg a hétköznapokban Ben Affleck, így többek között azt is lefektették, hogy hány pohárral ihat meg szeszes italt egy nap, hogy belenézhetnek egymás telefonjába, és ha magánrepülővel utaznak, akkor bizony nő nem lehet légiutas kísérő a gépen. Jennifer Lopeznek ugyanis vannak rossz emlékei azzal kapcsolatban, hogy egykori párja egy légiutas kísérővel csalta meg őt.

Ráadásul Ben Afflecknek az is a feladata, hogy a ház mindig patyolat tiszta legyen.

Ezek a szigorú szabályok pedig mind azért vannak, hogy a kapcsolatuk dinamikus és kiegyensúlyozott maradjon.

(Forrás: Blikk Rúzs, Page Six, She Knows.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás