promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie anyaszült meztelenre vetkőzött, és egy másik nővel élvezkedett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie többször is ruha nélkül mutatta meg magát a kamerák előtt.

Hollywood számos színésznője bevállalt már meztelen, vetkőzős jeleneteket. Halle Berry, Scarlett Johansson, de még A mandalóri dögös Bo Katanja is megszabadult már a ruháitól, de egyikük sem pucérkodott olyan sokszor a kamerák előtt, mint mondjuk Sophie Marceau vagy Angelina Jolie. Brad Pitt exfelesége három alkalommal is anyaszült meztelenül látható valamelyik filmjében, amiket mi most videókkal együtt össze is gyűjtöttünk.

Angelina Jolie már rég felhagyott tabudöntögető, vetkőzős múltjával, és kizárólag a színészi kvalitásaival járul hozzá egy-egy produkció sikeréhez. A 90-es évek cyberpunklázát meglovagoló Cyborg 2 - Üvegárnyék egy mozgóképes kramanc, aminek nem sok köze volt a Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült Cyborg - A robotnőhöz, de mégiscsak ez volt az első film, amiben az akkor 18 éves Jolie ruha nélkül prezentálta magát a közönségnek.

A színésznő később egy interjúban elmesélte, hogy annyira elkeseredett, mikor először látt a filmet, hogy hazament az anyjához hányni, és a bátyja próbálta megvígasztalni. A nagy csalódás után egy évig egyetlen válogatásra sem ment el.

 

Aztán mikor kijött a Kifutó a semmibe, akkor Angelina Jolie mindenkinek bebizonyította, hogy nem csak a külsőségeivel tud jelen lenni egy filmben, hanem színészkedni is tud. Az alkotás egy tragikus sorsú, fiatalon elhunyt szupermodell életét mutatja be. Gia Carangi az első híres nők egyike volt, aki AIDS-ben halt meg.

Ebben a filmben Angline Jolie-nak Elizabeth Mitchellel volt egy meztelenkedős, intim jelenete. A szőke hajú színésznőt legtöbben a Télapu-filmekből ismerhetik.


Egy házassági hirdetés útján szerzett, titokzatos feleséget alakított a 2002-es Eredendő bűnben, ami egy kosztümös, erotikus thriller volt. Ebben Jolie-nak magával Antonio Banderasszal van egy komoly ágyjelenete, amihez ugyancsak nem volt testdublőre.

Érdekes, hogy a három filmes meztelenkedése közül csak a Gia volt olyan alkotás, amire büszkén tekinthet vissza, hiszen sem a Cyborg 2, sem pedig az Eredendő bűn nem lett sikeres, és a kritikusok sem voltak elragadtatva tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás