promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenre vetkőzött a Marvel szuperdögös Fekete Özvegye, Scarlett Johansson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marvel-filmek sztárja, Scarlett Johansson 10 éve vállalt be egy olyan jelenetet, amiben teljesen meztelenre vetkőzött.

Az IMDb-n létezik egy lista azokról a színésznőkről, akik a pályafutásuk során már vállaltak be vetkőzős, meztelenkedős jeleneteket valamelyik filmjükben. Ezen a listán fent van többek között Sharon Stone, Demi Moore, Halle Berry, Anne Hathaway, Kate Winslet, Amanda Seyfried, és a Marvel-filmek sztárja, Scarlett Johansson is.

Nemrég írtunk éppen arról, hogy A mandalóri harcias Bo Katanját alakító színésznő is bevállalt egy tusolós jelenetet a Riddick című filmben, amiben jól látszik fedetlen felsőtestének minden egyes intim porcikája.

Ugyancsak 10 éves az a film is, amiben a Marvel Fekete Özvegye szabadult meg a ruháitól. Az ő vetkőzős jelenete viszont abból a szempontból merészebb és bevállalósabb Katee Sackhoff-énál, hogy Scarlett Johansson tényleg mindent megmutatott a kamerák előtt.

2013-ban mutatták be az Under the Skin (A felszín alatt) című sci-fit, ami Michel Faber 2000-es regénye alapján készült, Jonathan Glazer rendezésében. A film különlegessége, hogy több jelenetét is rejtett kamerákkal vették fel; számos díjat zsebelt be, emellett nemcsak a 2013-as év legjobb scifi/horror filmjének választották a kritikusok, de rajta van a BBC 100 legjobb filmje a 21. században listáján (a 61. helyen áll).

A film története: Látszólag semmiben nem különbözik a többitől a skót nagyváros utcáin keringő fehér autó. A kormánynál fiatal, csinos nő ül, aki úgy tűnik, hogy társra vágyik, hiszen mindig magányos férfiakat pécéz ki magának. Az esetek többségében sikerrel jár, a férfiak fogékonyak a bájaira. Az elcsábított embereket azután magával viszi a kihalt épületbe, ahol a férfiakat magába szippantja egy fekete, cseppfolyós anyag. Kiderül, hogy a csábító nő álcája valójában földönkívüli teremtményt takar.

Az Under the Skin egyik jelentében látható anyaszült meztelenül Scarlett Johansson, ráadásul úgy, hogy nemcsak a mellei, de az alsó tájékon is minden jól látszódik. Sokan talán nem is tudnak ennek a filmnek a létezéséről, de a Marvel-rajongók közül valószínűleg sokan elképzelték már, hogyan is nézhet ki a Fekete Özvegy ruha nélkül. Az alábbi videóban most meg is nézhetitek ezt a bizonyos jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás