promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry anyaszült meztelen állt ki az erkélyre, 56 évesen is ugyanolyan formás és feszes mindenhol, mint a Szörnyek keringőjében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Halle Berry annak idején bevállalt egy vad szeretkezős jelenetet az egyik filmjében, ahol megcsodálhattuk intim testrészeit. 56 évesen ismét anyaszült meztelenül mutatkozott.

Halle Berry-t sokan Hollywood egyik legcsinosabb, legszexibb színésznőjének tartanak. Az Oscar-díjas világsztár mindig is igyekezett a legtöbbet kihozni magából, mindent megtett azért, hogy megvalósítsa nagy álmát és színésznő legyen.

Középiskolás volt, mikor szépségversenyeket nyert, majd a gimnáziumi tanulmányai után olyan magas színvonalú versenyeken is tarolt, mint a Miss Teen All American, a Miss USA, illetve a Miss World. Miközben folyamatosan szépségkirálynõvé választották, Halle folytatta tanulmányait a clevelandi Cuyahoga Community College-ban televíziós újságíróként, amit 1986-ban hagyott abba. Halle Berry sosem diplomázott le, inkább a modellkedést és a színészkedést választotta.

Első próbálkozása aztán kudarccal zárult: elment egy sorozat meghallgatásra, amibe ugyan nem válogatták be, de a szappanopera és melodráma guru Aaron Spelling arra bátorította õt, hogy ne adja fel, és váltsa valóra az álmát.

Átköltözött Manhattenbe, ahol azonnal szerepet kapott a tv-s Living Dolls műsorban. Bár a show rövidéletű volt, Halle-nek megvolt a lehetõsége arra, hogy nagy színésznővé váljon. Az elsõ nagy áttörés 1989-ben jött el, amikor Spike Lee ráosztotta egy drogos nő szerepét a Jungle Fever c. filmjében - ehhez tartozó érdekesség, hogy a produkció, illetve a hitelesség kedvéért Halle valódi drogfüggőkkel beszélgetett el és tíz napig nem fürdött a felvételek előtt.

A következő években a karrierje felfelé ívelt: egy analfabéta drogfüggő anyát alakított a Losing Isaiah-ban, majd jött egy élves váltás, amikor elvállalta az 1994-es Flinstone családot. Emiatt élete legnagyobb lehetőségét passzolta el, hiszen átengedte a Speed főszerepét Sandra Bullock-nak, akinek karrierjét ez a produkció indította be.

Halle Berry később az Introducing Dorothy Dandridge miatt megkapta a Golden Globe-díjat, illetve a Legjobb színésznőnek járó Emmy-t is. Az Oscar-díjra sem kellett dokat várni, 2001-ben mutatták be a Szörnyek keringőjét, amiben a színésznő bevállalt egy vad szeretkezős jelenetet is. Ez volt az a film, amiben Halle Berry anyaszült meztelen mutatta meg magát a kamerák előtt. A Szörnyek keringője révén ő volt az első színesbőrű színésznő, aki átvehette a Legjobb női főszereplőnek járó Aranyszobrot.

Ez a bizonyos intim jelenet a mai napig elérhető az interneten:


Azóta eltelt 22 év, de Halle Berry semmit sem veszített szépségéből és formáiból. Mi több, a színésznő az évekkel csak egyre csábosabb és csinosabb lett, és még ma sem fél megmutatni, mikétn változott a teste.

Meg kell jegyezni, hogy egyáltalán nem látszik meg Halle Berry-n, hogy 56 éves, még most is ugyanúgy néz ki, mint annak idején a Szörnyek keringőjében. Az Oscar-díjas sztár anyaszült meztelen állt ki az erkélyére, és elfogyasztott egy pohár bort. Az így készült képet később meg is osztotta a saját közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás