promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 11: a Bika körül gyorsan összeomolhat minden, a Mérlegnek pedig különleges üzenetet küldenek a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió alaposan kiakadhat néhány dolog miatt, míg a Nyilasnak egy kellemetlenkedő ember teheti tönkre a napját. A csillagjegyednek meg kell találni a középutat a hétvégén, bár lehet lesznek olyan emberek a környezetedben, akik ebben abszolút hátráltatni fognak. Nézzük, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy közeli ismerősöd vagy barátod elég érdekes kéréssel kereshet fel. Ha úgy érzed, képtelen vagy teljesíteni, vagy a te ügyeid rovására menne, akkor nincs más lehetőség, utasítsd vissza őt. Meg kell tanulnod, hogy te vagy az első, főleg így hétvégén. Ezt most tényleg nem szabad önzőségnek tartanod. Azt meg mindig tartsd szem előtt, hogy az üzletet nem szabad keverni a barátsággal.

Bika (április 21. - május 20.)

A pénzügyekben szerencse, a magánéletedben kedvezőtlen fordulatok várhatóak. Te sem tudod igazán, mit szeretnél. Ha esetleg több utat hagytál magad előtt, akkor szép lassan mindegyik járhatatlanná válhat. Erről sajnos te tehetsz, mert nem vagy elég elszánt. A bizonytalanságodért nagy árat fizethetsz hamarosan. Mindenképpen szedd össze magad a hétvégén.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha esetleg dolgoznod a hétvégén, akkor a munka abszolút nem fog menni neked a mai napon. Pedig lehet nem ártana még kicsit meghajtanod magad. Lehet nem is tudsz róla, de titokban megfigyelik a teljesítményedet, amit ha pozitívnak ítélnek meg, akkor az előrelépést eredményezhet. Próbáld meg aktívan magad mögött hagyni ezt a napot, este pedig adj teret a pihenésnek, amilyen módon csak kedved van.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok kérdőjel lehet a fejedben, főleg a karriered terén. Ha nem vagy biztos egy adott döntésben, akkor azt nem ártana elhalasztanod, és még rágódni rajta egy picit. A hirtelen elhatározás most amúgy sem valami nyerő taktika nálad. A vitákat is kerüld el, mert rosszul jöhetsz ki belőlük. Az ellenfeleid semmi perc alatt le tudják söpörni az érveidet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hajlamos vagy feláldozni magadat, de most ideje lenne, ha nem te kerülnél ebben reflektorfénybe. Ma talán megtanulhatod, hogyan kell nemet mondani. Ne engedd az embereknek, hogy feszegessék a határaidat. Főleg most ne, amikor végre lenne egy kis időd magadra. Lényeges felfedezéseket tehetsz, de csak akkor, ha nem mások gondjával foglalkozol.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán meg tudod teremteni a harmóniát a környezetedben. Csak akkor romolhat el ez a nap, ha engeded neki. Ha érzed a levegőben, hogy a családod vagy a barátaid megint egy teljesen felesleges vitába akarják beleásni magukat, akkor állítsd le őket minél hamarabb. Most gyűjtsd össze a céljaidat, a megvalósításnak még nem most van itt az ideje.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vannak napok, amikor egy kis alázat jót tehet neked. A bolygók is azt üzenik, hogy legyél őszinte, és értesd meg magadat a környezeteddel, de persze az ő érzelmeiket is igyekezz értelmezni. Ne legyen benned semmi miatt feszültség, még akkor sem, ha nem úgy alakulnak a terveid, ahogy azt te szeretnéd. Semmiben se legyél passzív.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fokozottan húzhatod a szádat egy pár dologra, és fel is mehet benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni, és kerülni azokat a tevékenységeket, amik nem okoznak neked örömet. Találd meg a békéd, de ami a legfontosabb, ne bántsd a környezetedet a hangulatod miatt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A környezetedben valaki olyan dologba ütné bele az orrát, amihez semmi köze. Finoman próbáld meg közölni vele ezt, azonban ne sértsd meg. A tanácsát főleg ne fogadd meg, mert nagyon más irányba vinne el, mint amit te akarsz. Legyél önmagad mindenben. Most el tudnál rendezni pár vitás kérdést magad körül, szóval hajrá!

Bak (december 22. - január 20.)

Itt lenne az idő, hogy a saját lábadra állj. Lehet, még a mai napig a szüleid túlságosan befolyásolnak néhány dologban, és nagyon függsz tőlük. Mondd csak el nekik nyugodtan, ha neked mások a terveid. Már csak azért is, mert a következő napok megfelelőek lehetnek arra, hogy belevágj egy teljesen más útba. Mindenképpen szánj ma időt magadra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Próbálj meg lehetőleg előre tekinteni, mert nagyon a múltban ragadtál kicsit. Ez nem túl jó, mert régi sebeket téphetsz fel, amiktől nagyon rosszul fogod magad érezni. Tanulj a hibáidból, bocsáss meg magadnak és másoknak, és koncentrálj a jövőre. Hidd el, nagyon jó dolgok várnak rád, ha engedsz nekik.

Halak (február 20. - március 20.)

Normális dolog, ha időnként nem tudod mit szeretnél, vagy nem vagy biztos valamelyik döntésedben. Ne félj ettől, mert az élet mindig meg fogja adni a választ. Fontos, hogy figyelj oda jobban arra, amit csinálsz. A kapkodással káoszt fogsz magad köré építeni, amiből nagyon nehéz lesz kijutnod. Próbálj meg valami megnyugtató tevékenységet csinálni este.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás