promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyerekeket zaklató csöves zavarta meg a budapesti majális családi programját, odakint valóban szörnyek járnak
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Muszáj volt közbelépni, vállalhatatlanul viselkedett.

Az egyik szemtanú számolt be egy szörnyű esetről, mely a majális alkalmából megrendezésre kerülő családi nap egyik budapesti helyszínén történt*:

Nekem és a családomnak a május 1. mindig is különleges nap volt. Mikor fiatal voltam, akkor még a buli miatt imádtam, ma pedig már szeretem látni, ahogy a gyermekeim élvezik a napsütést és a programokat. Budapestiek vagyunk és alaposan számbavettük a lehetőségeket, hogy melyik helyszínt válasszuk ki a sok közül, végül egy külvárosi rendezvény mellett döntöttünk, mivel a Városligetben ilyenkor mindig hatalmas a zsúfoltság. Itt kellemesen el lehetett férni, a mosdóhoz sem volt, ami két kisgyerekkel előny és az ételt-italt árusító bódéknál sem kellett sokat sorban állni.

A gyerekek szuperül érezték magukat, amikor egy hangos szó ütötte meg a fülemet. Ösztönösen odafordultam és egy imbolygó dülöngélő hajléktalan férfi beszélt a kicsikhez. Azonnal cselekedtem, odamentem és megkérdeztem segíthetek-e valamiben. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal küldött el melegebb éghajlatra és tovább folytatta a zaklató viselkedését a gyerekekkel szemben. Több szülő is odajött és már többen szólítottuk fel, hogy hagyja el a rendezvény helyszínét. A botrányos viselkedést továbbra sem akarta abbahagyni és mindig a gyerekeknek magyarázott, káromkodott, kiabált és közben lelkese húzogatta a kannásboros flakont.

Végül nem vagyok rá büszke, de egy másik apukával megragadtuk a karját és megpróbáltuk elvinni az akkorra már halálra rémült gyerekek közeléből, ekkor elesett és a földről kiabálta tovább a mocskolódásait. Megfogtuk a kabátjánál fogva és a földön kihúztuk őt oda, ahol már nem tudott több bajt okozni. Nagyon határozottan figyelmeztettük, hogyha visszajön nem ússza meg ennyivel. Visszamentem a családomhoz, de a hangulat már elszállt, nem sokáig maradtunk már és elindultunk haza. Annyira szuperek ezek a kezdeményezések, jó a szervezés, de rettenetes azt látni, hogy valaki teljesen önhatalmúan a saját élete sikertelensége miatt más, rendes, dolgozó családok jól megérdemelt szórakozását teszi tönkre ezzel a vállalhatatlan, undorító, önmagából kivetkőző viselkedéssel. Ahelyett, hogy letenné az italt és rendberakná az életét.

Remélem, hogy másoknak nem volt ilyen negatív tapasztalata. Ami pozitív az egészben, hogy tényleg egy emberként termettek ott a szülők és együtt léptünk fel a zavaró tényező ellen, nem az volt, hogy mindenki félrenézett és becsukta a szemét. Abban pedig nagyon bízom, hogy a gyerekek nem jegyezték meg azt a rengeteg trágár kifejezést, amit rájuk borított ez az idióta, hajléktalan alkoholista.

*A levelet változtatás nélkül közöljük, annak igazságtartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás