promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hajdúszoboszlói étteremben nem divat visszaadni a pénzt: 3 ezer forintot nyeltek be az éttermi számlából
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az indok ami miatt nem adták oda a visszajárót pofalesütő, egy másik pár is hasonlóan járt.

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

Sziasztok kedves Promotions.hu olvasók! Nagy érdeklődéssel szoktam olvasni a szerkesztőségükbe beküldött leveleket - igazán izgalmas, hogy a sztárvilág történései és a történelmi érdekességek mellett hozzám hasonló, egyszerű civil emberek is megosztják a történeteiket.

Sajnos az én történetem nem a legvidámabb: egy felháborító éttermi gyakorlatról szeretnék beszámolni, ami nagyon remélem, hogy egyszeri eset volt, és nem lesz belőle általános éttermi módszer.

A férjemmel 15 éve vagyunk házasok, két lányunk van, az egyik 11, a másik 12 éves. Két ünnep között már hagyomány számunkra, hogy a férjemmel elutazunk kettesben három napra - szerencsére a nagyszülőkkel nagyon jó a viszony, szívesen átvállalják a gyerekeket egy kis időre, és a lányok is szeretnek menni.

Nem nagy luxusutazásra kell gondolni - mivel mindkettőnknek olyan munkája van, hogy a két ünnep közti időszakban szabadok vagyunk, általában kiválasztunk valamilyen szimpatikus wellness-szállodát, és ott töltünk három napot romantikusan.

Az idei évben Hajdúszoboszlót néztük ki: nagyon szeretjük a termálvizes fürdőhelyeket, szinte egész nap képes vagyok a meleg vízben ücsörögni - csak néha lehűteni magam, és szaunázni mászok ki, és a férjem is nagyon élvezi a hasonló tevékenységeket.

Bár a szállodai szoba árában a vacsora benne volt egyik este úgy döntöttünk, hogy elmegyünk vacsorázni - az ilyen szállodákban általában nem nemzetközi konyhát visznek, és mi megkívántunk valami külföldit: kinéztünk egy nagyon szimpatikus olasz éttermet.

Az étel kiváló volt, igazi autentikus élmény - csak a fizetés is kicsit "maffiásra" sikerült. A pofátlanság úgy látszik újabb szintet lépett: hallottunk már túlszámlázó éttermekről, de itt továbbfejlesztették az ügymenetet: a számla nem volt nagy összegű, csak annyi amennyit ettünk.

A férjem húszezressel fizetett, és borravalóval együtt is járt volna vissza háromezer forint - ám ők arra hivatkozva, hogy nincs kis pénzük, nem adtak vissza. Nagyon sajnálják, de nem tudnak visszaadni, fogyasszuk le. Mi azonban már nem akartunk többet fogyasztani - naivan azt gondoltuk, hogy a szolgáltatás része, hogy visszaadják a visszajárót, de nem így történt.

Mikor elkönyveltük, hogy ezt nem fogjuk visszakapni és így jártunk, elindultunk kifelé, ahol még sikerült egy beszélgetést elcsípni egy másik pár és a pincér között, aminek a hallatán kifejezetten deja vu-nk lett:

Nincs kis pénzünk, sajnálom...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás