promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dühítő bakit vétettek Magyarországgal kapcsolatban, hogy lehettek ennyire figyelmetlenek?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogy nem vettek észre egy ekkora hibát?

Amikor egy külföldi Magyarországra téved, rögtön feltűnik neki pár dolog, amire lehet, hogy bizonyos szinten számított az internetes beszámolók, turisztikai tanácsok alapján, de megtapasztalva sokkal erősebb élményt nyújtanak. Ilyen például, hogy mennyire gyönyörű a fővárosunk, Budapest, illetve milyen finomak az ételeink, italaink – meg persze mennyire csodaszépek az itteni hölgyek.

Viszont vannak olyan turisták is, akik szerint a magyar nyelv a legérdekesebb, hiszen számukra nagyon furcsa a hangzása, és hamar rájönnek, hogy elképesztően nehéz megtanulni. Ez is köztudott amúgy rólunk, hiszen a magyar nyelvet legendásan kemény feladat elsajátítani, főleg úgy, ha esetleg tökéletesen akarja beszélni valaki – az írásról már ne is beszéljünk, az talán még nehezebb, hiszen sokszor még a magyaroknak sem megy.

Felkerült a TikTokra egy videó, amiben a világ 3 legnehezebb nyelvéről beszéltek, és természetesen a magyar is köztük volt – de a felvétel készítői vétettek egy elég dühítő bakit, amivel sikerült vérig sérteniük egész Magyarországot.

A videóban elmondják, hogy az arab, a mandarin és a magyar nyelv a legkeményebb az összes közül. A miénk főleg a ragozás miatt, de nem is ez okozott sokaknál kiakadást, hanem az, hogy amikor megemlítik a magyar nyelvet, akkor a háttérben egy kanadai zászló van – vagyis ezek alapján annyira nem voltak képesek, hogy rákeressenek, hogyan is néz ki Magyarország zászlaja.

Persze lehetett volna rosszabb is, hiszen az arab nyelvnél például egy dühös, kiabáló „arab kisfiút” vágtak be, szóval lehet, hogy mi még jobban jártunk ezzel a zászlós hibával, ami enyhén szólva elég kellemetlen.

Itt lehet megtekinteni a videót, amiben az imént említett figyelmetlenség van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás