promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél országot kiakasztotta Tolvai Reni fürdőruhás táncikálása: ciki vagy dögös?
Borítókép:  youtube.com/iFaktor TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon megosztó lett Tolvai Reni legújabb videója, ami egyesek szerint kicsit bevállalósabb a kelleténél.

Tolvai Reni szinte sportot űz abból, hogy a melleivel botrányt okoz, hiszen volt, hogy szinte teljesen átlátszó felsőben jelent meg egy eseményen, az Instagram oldalán pedig rendszeresen előfordul, hogy a méretes kebleit helyezi előtérbe. Ezzel nincs is gond, hiszen az ő teste, minden joga megvan hozzá, de ezzel az is együtt jár, hogy egyesek megbotránkoznak a szinte folytonos „magamutogatás” miatt, és ennek hangot is adnak.

A tehetséges énekesnő már többször is jelezte, hogy nem érdeklik a testét érintő negatív kommentek, hiszen nagyon jól érzi magát a bőrében, a legtöbb beszólás pedig csupán az irigység miatt van, legalábbis szerinte. De arra valószínűleg ő sem számított, hogy milyen gyűlöletcunami fog rázúdulni a legújabb videója miatt, amiben fürdőruhában láthatjuk őt, miközben önfeledten tátog és táncikál a zenére.

Tolvai Reni a kommentelők többsége szerint csúnyán lejáratta magát a felvétellel, hiszen közönséges a viselkedése, ezzel pedig olcsónak mutatja magát – sőt, akadt olyan ember is, aki szerint a híresség a testével akarja kompenzálni, hogy nem tud énekelni.

Utóbbi biztos, hogy csupán egy alaptalan, rosszindulatú támadás, hiszen akármit lehet mondani Tolvai Renire, de az tény, hogy csodás a hangja. Az énekesnő láthatóan élvezi, hogy szabad lehet, és minden bizonnyal már nagy rutinja van abban is, hogyan is kell kezelni egy ilyen helyzetet – arról nem is beszélve, hogy a hűséges rajongói/hódolói imádják az új videóját is, hiszen ez is „tolvairenis” lett.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni ciki/dögös, de mindenképp megosztó táncikálását, persze csak saját felelősségre, hiszen ez egy olyan tartalom, amit mások pénzért árulnának a közismert, erre a célra létrehozott oldalakon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás