promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Behozhatatlan előnyre tehet szert ezzel Szentkirályi Alexandra, a magyarok kedvenc sorozatszínésze is a szépséges főpolgármesterjelöltet támogatja
Borítókép:  Youtube - Indexhu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Internetet robbantott ezzel a fotóval a főpolgármester jelölt, özönlenek a gratulációk.

Javában zajlik a kampányidőszak, hamarosan pedig lehetősége lesz az embereknek véleményt mondani arról, hogy kit is szeretnének Budapest élén látni. A városvezetés témaköre mindig is nagyon megosztotta a fővárost, jól elszeparálható csoportokra oszlanak ugyanis az emberek attól függően, hogy ki mit tart fontosnak. Van, aki több parkolónak örülne, van aki pedig több zöldet szeretne a környezetébe. Nem kis csoport üdvözölte Karácsony Gergőnek azon intézkedését, hogy Nagykörúton (és Budapest több pontján) biciklisávokat hozott létre, ugyanakkor az autósokat hihetetlenül felbőszítette a környezetvédelmileg optimális lépés: állandó dugókról, pofátlan bringásokról számolnak be, visszatérő témája ez a kommentfalaknak, ahol többször kifejti álláspontját mind a két fél.

Tavaly is, mint minden évben a polgárok megszavazhatták, hogy mire költsön a főváros egy bizonyos pénzösszeget, kategóriákba volt szedve a célkitűzés, itt mindennél jobban kiélesedet az ellentét: míg sokan a köztéri mosdók létrehozását szorgalmazták, addig megint mások hajléktalansegítő pontokat állítottak volna fel, de olyan is volt, aki több padot és pihenésre alkalmas padot látott volna szívesen.

Természetesen a főpolgármesterek ebből a listából is gyűjtöttek a kampányprogramjukhoz, itt például az egyik utolsó nyilatkozatuk látható, ahol elmondják, mit is ígérnek ők a budapestieknek:

Szentkirályi Alxandra, a Fidesz-KDNP jelöltje nagyon komolyan vette a kampányolást, hihetetlenül aktívan posztolt, látogatott, fotózkodott és nem rázkózott el a polgárok kérdéseiről sem. Szinte minden kerületben megfordult, ez alól nem volt kivétel Gazdagrét sem, mely a 12. kerület ikonikus része, itt pedig rögtön egy támogatójával is találkozott. Úgy tűnik, hogy a szomszédokból ismert Nemcsák Károly is őt favorizálja, boldogan mosolyog Alexandra mellett, a Szomszédok sorozatnak helyet adó épület előtt. Már nem sok idő van a választásokig, hamarosan eldől Budapest jövőre.

A szavazás előtt pedig már csak egyetlen kérdés maradt nyitva: Vajon Szentkirályi Alexandra is beszállt az internetbe? A fényképet megnézve igazából ez nem is kérdés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás