promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szentkirályi Alexandra ezt nem gondolta át, akkorát hibázott, hogy Karácsony Gergely is biztos megmosolyogta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A főpolgármesternek készülő Szentkirályi Alexandra most hatalmas hibát vétett.

Szentkirályi Alexandra korábban Budapest kultúráért, sportért, szociálpolitikáért, oktatásért, környezetvédelemért, turizmusért és városarculatért felelős főpolgármester-helyettese volt, most pedig a főváros első női főpolgármestere lehet, ha megválasztják. Ugyanis a június 9-ei önkormányzati és európai parlamenti választásokon ő lesz Karácsony Gergely ellenfele. Szentkirályi Alexandra tehát 4 év után befejezi kormányszóvivői munkáját, és talán Budapest vezetője lehet.

A korábbi főpolgármester-helyettes - akinek teljes nevét nemrég felfedtük - egyébként kiválóan beszél németül és angolul, és most pont ezt használta fel fegyverként Karácsony Gergely ellen; viszont emiatt egy akkorát hibázott, hogy a jelenlegi városvezető biztos megmosolyogta.

Szentkirályi Alexandra nem olyan régen egy rövid videót töltött fel a közösségi oldalára, amiben felhívta az emberek figyelmét Karácsony Gergely azon hiányosságaira, amiben ő maga viszont nem szenved hiányt.

Először is megemlítette, hogy a jelenlegi főpolgármester nem tud vezetni, neki viszont van jogosítványa; aztán felhívta a figyelmet arra a tényre is, hogy Karácsony Gergely nem beszél nyelveket, emiatt pedig nem tudja Budapestet képviselni külföldön; harmadrészt azt is megmutatta, hogy ellenfelével ellentétben neki nem okoz problémát egy villanykörte becsavarása.

A harmadik pontnál viszont hatalmas hibát vétett Szentkirályi Alexandra, és jó előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy ne csak Karácsony Gergely, de senki se próbáljon meg úgy becsavarni egy villanykörtét, mint a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra ugyanis egy áram alatt lévő foglalatba csavarta be az égőt, ez pedig szigorúan tilos!

Ugyanis ha villanykörte-cserére adjuk magunkat, akkor minden esetben áramtalanítani kell a világítótestet, és bizony ehhez nem elég szimplán lekapcsolni a lámpát, hanem le kell nyomni a biztosítékot. Hogy miért? Mert könnyen lehet, hogy miközben csavarjuk a villanykörtét, véletlenül hozzáérünk a világítótest feszültség alatti részét, ami áramütést okozhat. Tehát minden esetben elővigyázatosnak kell lenni, ha ilyet csinálunk otthon, de még egyszer hangsúlyozzuk, semmiképp se úgy álljunk neki a feladatnak, mint Szentkirályi Alexandra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás