promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nem gondoltuk volna Szentkirályi Alexandráról: különleges fotón látható, sosem mutatkozott még így a meseszép főpolgármester jelölt
Borítókép:  Youtube - HIRTVvideok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig decens politikus váratlan helyen tűnt fel.

Ne olyan régen hozták nyilvánosságra, hogy a budapesti főpolgármesteri választáson a Fidesz Szentkirályi Alexandrát jelöli Karácsony Gergely ellenfeleként. Az eddig kormányszóvivőként helytálló Alexandra egy rövid videóban fejezte ki, hogy mennyire megtisztelőnek érzi a rábízott feladatot és hogy szülővárosáért, Budapestért kész bármit megtenni. Az embereknek nem ismeretlen Alexandra, a bájos arcú, törékeny, ám határozott erős nő gyakran került a képernyőre és még a legizzasztóbb kérdésekre is korrekt, egyenes választ adott.

Amikor valaki ennyire komolyan veszi a hivatását, akkor hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy ő is ugyanolyan ember mint mi, ugyanolyan napirenddel, hobbikkal, kis aranyos furcsaságokkal. A legtöbb politikus egyébként is nagyon komolyan veszi azt, hogy minél több módon megmutassa: ő is egy a közemberek közül, Alexandra pedig erről most ékes tanúbizonyságot tett.

A mindig csinos, általában elegáns ruhában látható hölgy most gondolt egy merészet és a beállított felvételek helyett egy igazán őszinte pillanatát osztotta meg követőivel.

Egy szombat délelőtt jelentkezett be és egy kis történetet is fűzött a megosztott fotóhoz. Alexandra smink nélkül, a maga természetes szépségében mutatta meg, hogy hol is kezdi a napot: a Fény utcai piacra látogatott el, ahol gyorsan el is intézte a hétvégi ebédhez való bevásárlást.

Szombat = piacnap

Ez alapján megszokott és kedvelt tevékenysége a piacra járás, ami egyébként tényleg egy kifejezetten kellemes dolog. Amellett, hogy jó áron lehet beszerezni a termékeket, igazán minőségi és hazai alapanyagokkal találkozhatunk. Az sem mellékes, hogy remek étkezdék állnak a látogatók rendelkezésére. Ezek egyikét Alexandra is igénybe vette, ugyanis egy csésze kávéval a kezében készült a fotó.

A meghitt képet ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás