promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férfi beszállt az autóba, hirtelen kirázta a hideg, amikor a lábainál valami nedveset és hideget érzett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő történet, amitől a hideg is kiráz.

Ahogy megváltoztak a hírfogyasztási szokásaink, úgy megváltozott körülöttünk minden. A világ nagyon felgyorsult, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, a legtöbbször pedig már nem is elsőrendű hírforrásokból táplálkozunk, hanem felütjük valamelyik közösségi médiumot, és usgyi, már tekerjük is a feedet, hogy megtalálhassuk a hozzánk illő legjobb tartalmakat, amelyek igazából kikapcsolnak minket.

Ezek nem is hírek, hanem inkább sztorik, olyan történetek, amelyek szórakoztatnak minket.

A TikTok-on például van egy rakat téma már, amelyek csak ott pörögnek nagyon jól, vannak olyan cikkfajták, amelyeket a TikTok-platform fejlesztett tökélyre, ilyenek például azok a videók, amelyekben titkos szobákat fedeznek fel a saját házaikban az emberek, ingatlanvásárlás után fedeznek fel döbbenetesen új helyeket a saját házukban, amelyekről lehet, hogy még az előző tulaj sem tudott.

Ezek a kivideók Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendenek.

Ám vannak még jobb érdekességek is, olyan hidegrázós kis sztorik, amelyeket a userek TikTok-on szeretnek megosztani. Az utóbbi napokban az egyik legjobban pörgő videó az volt, amelyben egy ausztrál férfi számolt be félelmetes élményéről, amely a saját járművében, egy homokjáróban érte. Vezetett a saját birtokán, majd hirtelen valami hideget kezdett el érezni a lábánál, szépen folyamatosan lett egyre hidegebb az érzése.

Egy piton volt az, amely utána körbejárta az egész járművet, végül a tetejére akart felkapaszkodni.

Corie Ross pedig amit tudott, rögzített az esetből, az állatpt amúgy később kitette egy bokorban, hogy visszamenjen a természetbe.

(via Femina.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás