promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettegve vette észre a nő, fény áradt ki a szekrénye mögül, azonnal kibontották a falat, majd jött a meglepetés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes felfedezést tett egy család, valószínűleg sokan sokkoltak volna ettől.

Az elmúlt években rendkívül népszerűek lettek azok a videók, amelyek ingatlanvásárlásuk után készülnek, és a családok néha egészen meghökkentő videókkal állnak elő a TikTok-on vagy éppen a Youtube-on. Az elmúlt év egyik slágervideója az volt, amikor a nő azt vette észre, hogy valami hideg áradt a fal mögül a fürdőszobában, majd amikor felnyitották a tükör mögötti falrészletet, totál sokkban vették észre, hogy ott egy másik lakás rejtőzik, illetve az ő lakásuknak egy eddig ismeretlen darabja, amelyet csak télen tudtak felfedezni, mivel fűtetlen volt, és dőlt be onnan a fűtött lakásba a hideg.

Olykor régi ingatlanokban is találnak elképesztő, rejtett szobákat Magyarországon is.

De mégis, mi lehet az, ami a totál rászt hozza az emberre? Valami olyasmi, ami nemrégiben történt egy családdal, este volt, és fény szűrödött ki a szekrényükből egy kis lyukon át, ahol igazából a szekrény illeszkedett a falhoz. Kész rettenet, valaki esetleg van odaát?

A családapa azonnal cslekedett, úgy döntött, hogy átüti a falat, és megnézik, hogy mi rejtőzik a szekrény mögött. De mielőtt ez megtörtént volna, még adtak egy esélyt a papírnak, megnézték, hogy mi van a tervrajzokon, hátha meglelik ezt a szobát, ami a hálószobájukban van a szekrény mögött, mivel azt tudták, hogy ott valami szobának lennie kell.

Nem találták meg.

Végül a videón is látszik, hogy bemennek a termbe, amely meglehetősen jól fel volt szerelve fényekkel és világítással, na meg kiállással is, hogy még több fényt lehessen beszerelni. Ahogy a közösségi médiában is elszabadult a kommentszekció, nagyon sokan egy irányba indultak el, és ez lehet az igazság is, valószínűleg ez egy olyan szoba lehetett, ahol korábban marijuanát termesztettek, és éppen ezért nem is volt rajta a tervrajzokon.

(via Apartmenttherapy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás