promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három emberéletet követelt a Baranya megyei luxusautóverseny, 150-nel csapódott bele az unokájával utazó nagymamába a Mercedes sofőrje
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tragédia Baranya megyében, hárman szörnyethaltak a horrorbalesetben, a kisgyermek élet-halál között lebeg.

Szombat délután tragikus baleset következtében életét vesztette Stétz Dániel, korábbi MMA-harcos és Eb-bronzérmes testépítő, aki együtt utazott barátnőjével. A hírek szerint Stétz hosszú előzésbe kezdett luxusautójával az 58-as főúton, ám tragikusan összeütközött egy idős nő vezette Suzuki Ignissel, amely balra kanyarodott.

Az ütközés következtében Stétz és barátnője autójukkal egy fának csapódott, és azonnal életüket vesztették. Az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe, míg vele utazó unokájának életéért még mindig küzdenek.

A baleset részleteit tekintve, az 58-as főúton Pécs felé vezető oldalán Szalántánál történt az eset. Egy Audi S5 és Stétz Dániel Mercedes AMG GT-je egyszerre kezdett előzésbe, de csak az Audi tudta befejezni a manővert. Az előzött Suzuki Ignis balra kanyarodott és megkezdte az irányváltást, amikor az idős sofőr nem vette észre az előző autók gyors közeledését. Az első autó még el tudta kerülni a balesetet, de Stétz Mercedesének már nem volt szerencséje. Az ütközés következtében a Suzuki eleje leszakadt, míg Stétz és barátnője autójukkal egy fának csapódott, ami az autó teljes megsemmisüléséhez vezetett.

A Baleset-info.hu szerint az esetet megelőzően a két luxusautó sofőrje versenyt futott egymással, vagy legalábbis nagyon nagy sebességgel közlekedtek.

A baleset nemcsak az érintett autósokat, hanem az egész közösséget is megrendítette. Stétz Dániel híres sportolóként és közéleti személyiségként tisztelt személyiség volt, akinek felelőtlen viselkedése a saját, a barátnője és egy ártatlan, rossz helyen járó ember életébe került, az unoka életéért pedig még mindig küzdenek - roppantul fontos az extrém odafigyelés az utakon, sohasem lehet tudni, mikor üt be a tragédia.

forrás: bahir.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás