promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs máris kárt okozott a 70 milliós luxusautóban, amit kapott, kellemetlen helyzetbe került a műsorvezető
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs megkapta a luxus Mercedes-t, és egy óra múlva vitte vissza a márkaszervízbe.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Sebestyén Balázs egy hétvégére kölcsönbe kapott egy méregdrága, 70 milliós luxusautót, egy Mercedes-t. A rádiós műsorvezető büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, milyen csodaverdát vezethet néhány napig, de mint a Balázsék hétfő reggeli adásában kiderült, a műsorvezető kellemetlen helyzetbe került, rögtön az első nap kárt okozott a járműben.

Balázs ugyanis észrevette, hogy nem tudja kivenni a kesztyűtartóból a slusszkulcsot. Bárhogy próbálta kinyitni, egyszerűen nem engedett, így aztán nem tudta mivel bezárni az autót. Visszavitte hát a Mercedes márkaszervízébe, de sajnos ott sem tudták megoldani a problémát. Aztán kiderült, miért nem tudta Sebestyén Balázs kinyitni a kesztyűtartót.

„Figyelj Balázs, nem tudjuk kinyitni, lehet-e roncsolni? Mondom persze, nincs benne semmi csak a slusszkulcsom, meg egy vax. Kiderült, hogy elfelejtettem, hogy egy hallgatótól itt lent kaptam egy üveg italt, és beraktam a kesztyűtartóba és az eldőlt, és az beakadt a zárba. Ezért egy 10 centiszer 10 centis lyukat kellett vágni. Maga az ügy a kellemetlen”

Balázs beszámolója szerint a Mercedes-nél nem örültek neki, hogy egy tesztvezetős luxusautónál anyagi kár keletkezett már az első napon, de kénytelenek voltak kicserélni a problémás elemet.

Hozzá kell tenni, hogy nem csak Sebestyén Balázsnak alakult balszerencsésen a hétvége, ugyanis Ráskó Eszter egy étteremben úgy elesett, hogy orvoshoz kellett fordulnia. A humorista elmondása szerint volt egy szintkülönbség a salátabárban, ami nem volt jelölve, ő pedig nagyon magabiztosan menetelt teli tálcával a kezében, aztán jött a zakó. Ráskó Eszter úgy fogalmazott, hogy "alátört a bokája".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás