promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs Ráskó Esztert küldené bokszolni Molnár Áron ellen, forrnak az indulatok a Sztárbox új évada előtt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs már reagált is Majka üzenetére.

Már most alakul az adok-kapok a Sztárbox legújabb évada körül. Az RTL már tavaly bejelentette, hogy a  népszerű formátum folytatódni fog, azóta találgatnak a nézők, hogy vajon ki vállalja majd a felkészülést. Az új versenyzők névsora egyelőre nem ismert, a tavalyi évad egyik férfi győztese azonban már most vad üzengetésbe kezdett.

A sztár ugyanis nemrégiben az RTL-hez frissen visszaigazolt Majkát hívta ki egy bokszmeccsre, aki 20 évvel korábban az első évadot nyerte meg. Majka azonban gyorsan egy elég csattanós választ adott a kihívásra:

Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged

- üzente Molnárnak a rapper, aki tehát Sebestyén Balázst ajánlotta maga helyett. Erről az alábbi cikkünkben bővebben is olvashatsz!

Ez a hír pedig hamar eljutott Balázshoz is aki egy még nála is "veszélyesebb" hírességet küldene maga helyett a kihívásra. A műsorvezető egészen pontosan a következőt üzente Molnár Áronnak:

Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a  hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod rádküldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel.Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit.. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged..

- írta vicces bejegyzésében Sebestyén Balázs.

Az adok-kapok tehát immáron Ráskó Eszternél tart akinek a válaszára még várni kell, ám ahogy őt ismerjük vélhetően valamiféle reakciója lesz majd a dologra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás