promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csúnyán odaszúrt Curtisnek egy friss bejegyzésében, félreérthetetlen üzenetet küldött a rapper
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alakul a következő Sztárbox névleges névsora?

Molnár Áronért lehet rajongani, és lehet őt gyűlölni is, az emberekből nagyon ellentétes érzelmeket képes kiváltani a színész, aki az elmúlt években egyre gyakrabban vállal komoly szerepet a közélet dolgaiban is, legutóbb például - többek közt Nagy Ervinnel együtt - Magyar Péter mellett állt ki, lásd erről szóló írásunkat itt. Tavaly Azonban Molnár Áron az egész ország előtt bizonyította, hogy nem csak a színészkedés és a beszéd megy neki jól, hanem a sport is, hiszen - sokak meglepetésére - magabiztosan, három kiütéses győzelemmel nyerte meg a Sztárboxot.

Az RTL már tavaly bejelentette, hogy a roppant népszerű formátum folytatódni fog, azóta találgatnak a nézők, hogy vajon ki vállalja majd a felkészülést. A műsort ugyanis több hónapos kemény tréningezés előzi meg, amit mindenki a maga kedve szerint csinál végig. A tavalyi évadból például mindenki tudja, hogy Curtis nem különösebben erőltette meg magát az edzésben, vállaltan nem készült fel rendesen a mérkőzésre, és a ringban aztán jól el is náspángolták.

Molnár Áron ezzel szemben mindent beleadott, még agyrázkódást is szerzett, erről Márkónak és Hajós Andrásnak beszélt először. A sztár most az RTL-hez frissen visszaigazolt Majkát hívta ki egy bokszmeccsre, aki 20 évvel korábban az első évadot nyerte meg. Valószínűleg csak valamilyen reklámfogásról lehet szó a műsor producerei álltal, hiszen nem különösebben életszerű, hogy a 44 éves Majka kiálljon az ereje tejében lévő, 36 éves Molnár Áronnal.

A rapper azonban válaszolt a színésznek, melyben a felkészülésre hivatkozva utasította vissza a kihívást. A teljes bejegyzést lentebb elolvashatjátok, ám amit a leginkább érdemes kiemelni belőle (túl azon, hogy viccesen megemlíti benne Sebestyén Balázst, akit ki lehetne hívni egy mérkőzésre), hogy a repper az Áronnak címzett levele közepén keményen beleállt Curtisbe, akivel egy időben még elválaszthatatlan bajtársak voltak a színpadon:

"Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatvágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen….És ezt nem tudnám."

Ez nagyon egyértelmű utalás a focistából lett rapperre, aki tavaly csúnyán megszégyenült a ringben. Curtis egyelőre nem reagált, de Molnár Áron már igen, saját Facebook oldalán a következőket írta:

Ehh Majka… semmi gond.. akkor 2025-ben? Mert ha csak a felkészülési idő a gátja, a kihívásom jövőre is áll! Na? Gondold át..van időd:)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás