promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most derült ki: komoly agyrázkódást szenvedett a Sztárbox szereplője, volt hogy egy hétig rágni sem tudott akkora pofonokat kapott a ringben
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig nem beszélt róla, de most megtörte a csendet, komoly ütéseket kapott, később derült csak ki.

A tavalyi évben a Sztárbox volt az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó műsor, rengeteg nézőt érdekelt, hogy hogyan alakulnak a küzdelmek, amikbe gyakran a rajongói szimpátiát is belevitték. Még úgy is rengeteg embert ültetett a TV elé az RTL, hogy abból  a nettó izgalom relatíve kevés volt, több órás volt a műsor, miközben a küzdelmek csak pár percig tartottak.

A műsorból azonban kiemelkedett Molnár Áron színész, aki három KO-val győzött a férfiközépsúly kategóriájában. A ringben eltöltött idő ugyan nem volt sok, pusztán háromszor kellett a kötelek közé állnia, de a nyolc hónapos felkészülést elképesztően embert próbáló kihívások elé állították, az edzéseken szorgalmasan gyűjtögette a pofonokat, s ennek aztán igencsak rossz vége lett.

A sztár a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsor vendége volt, ahol érdekes kulisszatitkokat árult el. Például azt, hogy a Sztárbox lehet nem tartott sokáig, az edz

„A Sztárboxban töltött időm, az három menet volt, ugye. És mondták, hogy ez azért nem akkora sztori… De a nyolc hónap alatt, a felkészülés alatt, az nagyon brutális volt! Tehát én a KSI-ben edzettem Törtei Ferivel meg Treuer Gáborral, akik az utánpótlást edzik."

Molnár Áron beszámolójából kiderült, hogy sokszor olyan bunyósok segítették a felkészülését, aki mögött már 100 meccs is van. Ezekhez képest tényleg igencsak eltörpül az a 3 KO., amit a TV-ben láthattunk.

"Ha négy menet alatt kétszer hozzáértem, boldog voltam, viszont ő negyvenkétszer vágott arcba. Volt olyan, hogy százkilósok ellen mentem, és akkor ott voltak olyan ütések, hogy utána egy hétig nem tudtam rágni. Az első gyomorütésemnél úgy mentem le, hogy alig kaptam levegőt, majd három napig nem edzettem, de visszaküldtek bunyózni."

A műsorból kiderült azonban, hogy egy alkalommal komoly agyrázkódást szenvedett. Ami nem történt meg a ringben, az megtörtént élesben.

"Beültem az autóba, éreztem, ez tök jól sikerült, klassz volt, és így mentem az autóval, majd tizenöt perc után jöttem rá, hogy azt sem tudom, hol vagyok. Nem tudtam, hogy merre járok, rossz felé mentem."

A műsorban persze a Sztárbox mellett sok egyébről is szó esett még, ha jobban érdekel, akkor itt tudod megnézni:

 

A napokan röppent fel a hír, hogy a TV2 az RTL babérjaira tör, valószínűleg nem nézték túl jó szemmel, hogy az egymást ütlegelő celebek többször is elverték rajtuk a port a nézettségi versenyekben.

Forrás: Index

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás