promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Pétert követi már a Petőfi-filmet parodizáló színész is, aki mindenkit kiütött a Sztárbox ringjében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország legszabadszájúbb színésze is beállt Magyar Péter mögé.​

Magyar Pétert egyre többen követik már, és egyre több híresség is áll be mögé. Varga Judit exférjének március 15-ére szervezett zászlóbontásán Nagy Ervin is megjelent, majd Alekosz komment oda több bejegyzése alá, és most a szombati tüntetésen egy újabb magyar színész fog feltűnni a jogász oldalán. Hazánk talán legszabadszájúbb művésze Molnár Áron, a noÁr mozgalom vezetője, aki nem is olyan régen Lengyel Tamásékkal együtt készített paródiát a Most vagy soha! című filmhez.

Molnár Áron a saját TikTok-csatornáján tett közzé egy videót, amiben közölte, hogy ő maga is ott lesz Magyar Péter mellett a következő tüntetésen. A színész sohasem titkolta, hogy nincs megelégedve a jelenlegi kormánnyal, és most is szeretne beállni egy olyan mozgalom mögé, amivel úgy érzi, hogy változásokat érhet el Magyarországon.

NoÁr azon a véleményen van, hogy jelenleg nincs más pártpolitikai alternatíva, ami felvehetné a versenyt a FIDESZ-szel, ezért tartja fontosnak, hogy támogassa Magyar Pétert - noha vannak fenntartásai vele kapcsolatban.

„Most félre kell tenni a szimpátia és előítélet kérdését. (...) Nem kérték, hogy mögéjük álljak, magamtól teszem, mert bár mindig a pártpolitikai függetlenséget hirdettem, úgy érzem, hogy ez az utolsó állomása annak, hogy változást tudjunk elérni jobb és bal oldaltól függetlenül. Mert most sem az oldalak a fontosak, hanem az, hogy Magyarország tud-e olyan ország lenni, ahol én élni szeretnék”

- mondja a videóban Molnár Áron, aki tavaly a Hadik című film egyik kiemelt szereplője volt, majd ősszel megnyerte a Sztárbox férfi középsúly kategóriáját.

@molnar.aron23

Gyertek a tüntetésre szombaton! 14:00 Deák tér, 15:00 Kossuth tér

eredeti hang - Áron
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás