promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Ráskó Eszter miatt változtatnak? Balázsék bejelentése felrobbantotta az internetet, hatalmas újítások jönnek a műsorban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tettek Balázsék.

Újabb változás jön Balázsék reggeli műsorában. Mint ismert a hallgatók hosszú éveken át megszokhatták a Rádió1 reggeli műsorában a Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani műsorvezető triót, ám utóbbi tavaly decemberben tett váratlan bejelentése után teljesen felborult a megszokott csapat.

A műsorvezető decemberi távozása után az volt a legnagyobb kérdés, hogy vajon ki válthatja őt az állandó műsorvezetői székben. Balázsék a végső döntés előtt sok vendégművészt kipróbáltak, mint például Kovácsovics Fruzsinát, Ábel Anitát vagy Puskás Petit, az új csapattag megválasztását azonban végül a hallgatókra bízták.

A szavazás végül február 8-án zárult le, majd másnap reggel Balázsék be is jelentették, hogy ki lesz az a bizonyos harmadik. Fekete Pákó és Alekosz természetesen megvezetésnek szánt bejelentése után pedig végül kiderült, hogy az ismert humorista, Ráskó Eszter csatlakozhat majd Balázsékhoz harmadik tagként

Ráskó Eszter lett tehát a szerencsés kiválasztott aki Vadon Jani helyett szórakoztathatja a hallgatókat a reggeli műsorban, az emberek pedig természetesen azonnal véleményt is mondtak arról mennyire tetszik nekik ez az új felállás. 

Erről pedig az alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Ráskó Eszter úgy tűnik nagyon elég jól beilleszkedett a csapatba, a műsor pedig új lendületet is vett a személyével, Balázsék pedig most egy hatalmas bejelentést tettek a műsor kapcsán a Rádió1 Facebook-oldalán. Kiderült ugyanis, hogy ezentúl hétvégén is hallgatható lesz majd a műsor.

Mostantól nincs hétvége Balázsék nélkül! Feri, Eszter és Balázs minden szombat és vasárnap reggel 8-tól 10-ig, jön a Balázsék Weekend! A héten még nem hallott extra anyagok, amiről lemaradtál, amit újra meghallgatnál, vagy amit még nem is hallhattál! 

- olvasható a bejegyzésben.

A nagy bejelentésre természetesen a hallgatók is azonnal reagáltak, a legtöbb kommentelő nagyon örült is a hírnek, ám akadtak olyanok is, akik némi kritikával illették a műsor új felállását.

Érdekes, hogy mióta bevették Ráskó Esztert, már nincs a szignálban, hogy a leghallgatottabb reggeli műsor

JANIT akarom!!!

Jó kép, de hiányzik Jani

- írták páran ám a legtöbben elégedetten konstatálták a bejelentést valamint Ráskó Eszter teljesítményét is dicsérték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás