promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ráskó Eszter ledobta a textilt: tüzes képek készültek Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri új műsorvezetőtársáról
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen új, vadító oldalát mutatta meg a humorista polihisztor.

Elképesztően hosszú időt töltött együtt Vadon Jani és Sebestyén Balázs: az útjaik 15 év után váltak el, ezzel pedig megüresedett egy műsorvezetői szék, így elindultak a találgatások, hogy ki fogja kiegészíteni Balázs és Rákóczi Feri kettesét egy ütős, dinamikus trióra. Többen is bejelentkeztek a pozícióra, de végül azokra bízták a döntést, akiknek a véleménye a leginkább fog számítani: a hallgatókra.

Felmerült a nevek között Ábel Anita, Kovácsovics Fruzsina, Wossala Rozina, Gévai Juli, Farangó Janka, Ráskó Eszter, Musimbe Dennis, (poénból Alekosz, aki nagyon vágyott volna az új kihívásokra) és végül, de egyértelműen nem utolsósorban Ráskó Eszter. A pozícióért kivételesen tehetséges, humoros egyéniségek jelentkeztek, de végül a Dumaszínház dámája, Eszter került ki győztesen, aki igazi polihisztor

Pszichológiát tanult, HR-esként dolgozott, édesanya, humorista és mind ezek mellett még úgy gondolta, hogy beleférne az életébe egy új feladat, így a rádiózásba is belekóstolhat. Többször nyilatkozta, hogy kedveli a "férfiasabb" humort női köntösbe öltöztetni, mivel szerintem ez összezavarja az embereket, de arról is egészen nyíltan beszélt, hogy előadásaiba (most éppen A hegyegő vipera címmel futó műsorára tudtok jegyet venni) beleviszi testi adottságait, mivel mint mondja azt úgyis lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Olyan bájosan és természetesen beszél telt idomairól, hogy szinte el sem tudjuk máshogy képzelni őt, illetve amit tényszerűen kimondhatunk róla: ízig vérig nagybetűs, csábító, erotikus, szexi kisugárzással rendelkező nő.

Ráskó Eszter az a fajta példakép, akire rengeteg lánynak valódi szüksége van a tömeggyártott Kim Kardashianok és Megan Foxok között. Egyéniség, büszkén áll ki a közönség elé és egy pillanat alatt magára vonja a figyelmet.

Így különösen örülünk annak, hogy elvállalt egy fehérneműfotózást, ezzel pedig határozottan kilépett a komfortzónájából. Az eredmény szerintem magáért beszél, a kommentárja úgy szintén. A csodás végeredményt pedig itt tekinthetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás