promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka az Alakreform táborban is óriásit szexizett: egy eljegyzésen villantotta meg feszes csodás kebleit, már
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már az Arab-félszigeten is Rubint Réka testén ámulnak: Egyik képen a cicije látszik ki, a másik képen pedig majdnem bugyiig felcsúszott a fekete miniszoknyája.

Rubint Réka és Schobert Norbert Magyarország egyik legismertebb házaspárja és a média megkerülhetetlen alakjai. Aligha van még egy olyan celebpár az országban, aki ennyire megosztaná a közvéleményt: rengetegen szidják őket, tele van az internet róluk készült ekéző képekkel és írásokkal, ugyanakkor csüggedésre koránt sincs okuk: másrészről elképesztően nagy rajongótáboruk van, vannak, akik már-már fanatikusan imádják a Schobert házaspárt. Réka és Norbi nagyon régóta vannak együtt, azonban a közöttük lévő szenvedély a mai napig nem csillapodott, ahová csak tehetik elkísérik egymást. Így történt ez most is, ugyanis Réka most tartja az idei Alakreform táborát, ami mindig nagy számú érdeklődőt vonz. A tábor igen exkluzív, mindig egy távolabbi úticélt választanak, idén Ománt tűzték ki célul és a beszámolók alapján a házaspár, de a fogyni vágyók népes serege is remekül érzi magát.

Napközben a főszerep az edzésé, az egészséges életmódé, beszélgetéseké, rengetegen szeretnének együtt edzeni Rékával és Norbival, itt pedig ez az álmuk beteljesülhet. Azonban a szórakozást sem szorítják háttérbe: sorba jelennek meg a felvételek esti táncos mulatságról, városnézésekről, így egy igen komplex és exkluzív programot sikerült összehozniuk, amin mindenki megtalálja a számításait. A forró éghajlati öv és a folyamatos mozgás okozta kimelegedés persze azt is magával vonja, hogy Rékát igencsak aprócska ruhákban sikerült lencsevégre kapni, a férfi olvasók legnagyobb örömére. Réka alakja még ma is fantasztikus, de ez ennyi mozgás mellett nem lehet meglepő.

Az egyik legforróbb kép ami róla készült más miatt is jellegzetes: egy lánykérés alkalmával fotózták: egy férfi úgy gondolta, hogy élete párjának Norbiék rendezvényén teszi fel a nagy kérést, a hölgy pedig a legnagyobb örömmel mondott igent. Réka vélhetően nem volt beavatva a tervbe és nem számított rá, mivel egy aprócska sportmelltartót visel, ami tökéletesen kiemeli a dekoltázsát, de szemmel láthatóan nagyon örül az ifjú pár boldogságának. Mint mondja, nem ritka, hogy ezekre a táborokra időzítenek nagyobb dolgokat a résztvevők, a családias hangulat egyszerűen hozza magával a megható pillanatokat.

A képet ide kattintva tudod megnézni, az utolsó képig kell ellapoznod, hogy lásd a sportmelltartós Rékát:

Itt pedig egy brutálszexi fekete miniruhában hódít a fitnesszlady, remekül áll neki a mindennapi elegancia is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás