promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szögeczki Ági brutálszexi gazellacombokat villantott, a Való Világ megmondó nagyasszonya még a ciciket is kipakolta
Borítókép:  Youtube - tv2official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ági nem szégyellős, már a villában is szerette megmutatni azt ami szép.

Szögeczki Ági 2003-ban, a Való világ harmadik évadában került a nagyközönség látóterébe. Hetedikként hagyta el a luxusbörtönt, ám az életét a villalét örökre megváltoztatta. Rövid szerelmi kalandba keveredett a VV egyik rosszfiújával, Leóval, akivel aztán kapcsolatuk nem élte túl a kinti életet. Ági megházasodott, de végül az igazi boldogságot a szingliségben találta meg, azonban nincs egyedül: kisfia gyorsan cseperedik és édesanyja mindig óriási szeretettel beszél róla.

Ági nem tűnt el a nyilvánosság elől, időről időre feltűnik a tévében. Láthattuk a Hal a tortán forgatásán is, ahol elképesztően szórakoztató pillanatokat okozott a nézőknek.

Ági sehogyan sem tudta megkedvelni az azóta már reality sztárrá váló PSG Oglit: egy pillanatot sem mulasztottak el a marakodásra. A Kőgazdag fiatal egy idő után szinte direkt bosszantotta játékostársát és sokszor a többieknek kellett tompítani a közöttük lévő feszültséget.

Erről egy igen vicces és emlékezetes videót itt meg is tudtok nézni:

Ági egyébként idén tölti be a 48. életévét, ám minimum 10 évet letagadhatna a szőke szépség. A tökéletes kinézetért vélhetően igen sokat tesz: gyakran szólal meg egészségtudatos témákban, fontosnak tartja azt, hogy gondoskodjon a mentális és testi lelki egészségéről. Ági egyébként nem csak bikiniben fest csodásan: elképesztően stílusos ruhákban és szettekben csodálhatjuk meg őt a közösségi média oldalán, látszik, hogy kifejezetten szeret öltözködni, de nincs nehéz dolga: szinte minden szín és fazon remekül áll neki. Mostani képeivel. azonban abszolút kimaxolta a szexiségfaktort.

Nehéz volt választani, de mi most mégis megtettük, ez a két kép volt a legszembetűnőbb Ági közösségi média oldalán. A nyugalom megzavarására alkalmas felvételeket ide kattintva tudod megnézni, félelmetes, hogy mennyire bomba formában van az exvillalakó. Gyönyörű fürdőruhában:

De a hétköznapi viselete is igazán kiemelkedő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás